Lütfen teste bakın ..

Veraaden212121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2022
17
7
1
28
Ben klomen kullandım klomen bittikten sonra kontrole gittim ve çatlatma iğnesi ne gerek kalmamışti o gün yumurtam catlamisti
Ogün ilişki olmadı ama ama ondan önceki gün ve 1 gün sonra gün aşırı ilişki oldu adetim düzenli 28 gün 1 olur yumurtlamadan sonra ve şimdiye kadar 5 gün var baya kasık ağrısı ishal ve sırt ağrısı var adetime 7 gün kala test yaptım ve ekranda birşey çıkmadı sinirlenip.kirdim ve şöyle bir şey çıktı acaba hamilemiyim lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• IMG_20220508_152404.webp
    36 KB · Görüntüleme: 110
yanı catlama ustunden kac gun gectı?

8 gün geçti üstünden ama yumurtlamadan şimdiye kadar kasık ağrım var ara ara bide progesteron kullanıyorum ondan mı bilmiyorum uyku düzenim alt üst olmuş çok uykum var ama uyuyamıyorum
8 gunde kanda cıkmıyor kız ne bu acele:)) 3 gun daha sabret oyle yap :))

Yumurtlama 10 gün sonra ya da 11 gün sonra çıkar idrarda o yüzden dedim adetine kalan günden ziyade hazır yumurtlamayı biliyorsun ona göre yap bari inşallah pozitiftirr

Benim yumurtlamadan 8 gün sonra erken gebelikte ve kanda çıktı olabilir yani canım
28 günde bir adet oluyorum 14. Gün yumurta çatladı tam günümde doktora gidersem büyük ihtimal çıkar diye düşünüyorum bazen geç dollenmede olur ondan umudum kirilmasin çünkü daha öncede geç döllenme olmuştu inşallah dileyen herkes hamile kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…