Lütfen testime bakar mısınız silik iz çıktı 🥹

5207418bm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2025
2
0
1
28
merhaba kızlar dün uyandım, içimden test yapmak geçti tuhaf bir şekilde, ilk testte idrarı fazla koymuşum o yüzden dağılmış, bugün yine yaptım silik bir iz belirdi.. yapıp gittim 8 10 dk sonra kontrol ettim.. size sormak istiyorum kan testine gitmeli miyim ne yapmam lazım.. bilmiyorum 5 6 aylık evliyim soracak birileri yok teşekkür ederim şimdiden

Eklentiler

• 1000091077.webp
    1000091077.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 42
  • 1000091086.webp
    1000091086.webp
    7 KB · Görüntüleme: 39
Kan testi yaparsanız daha sağlıklı sonuç alırsınız var gibi görünüyor inşallah vardır 🤲🏻 hayırla sağlıkla huzurla

merhaba kızlar dün uyandım, içimden test yapmak geçti tuhaf bir şekilde, ilk testte idrarı fazla koymuşum o yüzden dağılmış, bugün yine yaptım silik bir iz belirdi.. yapıp gittim 8 10 dk sonra kontrol ettim.. size sormak istiyorum kan testine gitmeli miyim ne yapmam lazım.. bilmiyorum 5 6 aylık evliyim soracak birileri yok teşekkür ederim şimdiden
Benim de böyle silik çıktı canım biraz daha artarsa diye pazartesiyi bekliyorum. Pazartesi kan verebilirsin ama belki sen vermmissindir bilmiyorum. İnşallah güzel haberler alırız .

2 . fotoğraf da var
gördüm hayırlısı olsun inşallah

Back
X