Insallah vardırHızlı test alıp dener misin onlar daha etkili. Evet bir cizgi gözüküyor ama yansıma yada buharda olabilir
Insallah vardır cok istiyoruz catlatma ignesinin etkisi kalır mı sizceİkinci çizgi var ama kan testi yaptır varsa çıkar 12 gün geçmiş zaten
1 saat sonra cıktı ignenin etkisi kalır mı senceNe zaman çıktı o hayalet çizgi? Hemen çıktıysa erken dahi olsa var gebelik en iyisi kan testi yapmak
Kan testi vermeye korkuyorum acikcasi adetime 2 gun varNe zaman çıktı o hayalet çizgi? Hemen çıktıysa erken dahi olsa var gebelik en iyisi kan testi yapmak
1 saat çok uzun bir süre kuruma çizgisi de olabilir1 saat sonra cıktı ignenin etkisi kalır mı sence
Catlatma ignesinin 12. Gunu yaptm sizce
Peki haber ederim1 saat çok uzun bir süre kuruma çizgisi de olabilir2 gün var diyorsunuz bence bekleyin eğer adet olmazsanız gecikirse o zaman kan verin
PekiHemen ciktiysa pozitif olabilir. Ama 1 saat uzun bir sure adet gununuzde tekrarlayabilirsiniz insallah gebesinizdir bize haber verin tekrarladiginizda
Aminn insallah darisi kopkoyu cift cizgi gormek isteyen sizle herkesle benim de basima insallahPekiinsallah tum anne olmak isteyenler en kısa zamanda yaşar
Kızlar merdeısnızAdetime 5 gün var dayanamayıp test yaptım kızlar sizde ıkıncı silik cızgıyı görüyormusunuz 20 dk sonra belırgjnlestı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?