- 16 Haziran 2022
- 25
- 19
- 3
- 29
- Konu Sahibi prensess0902
-
test acılmadan daha net gozukur fotoda . boyle secemeyebılırlerMerhaba arkadaşlar reglime 5 gün var erkeb gebelik testi yaptım sizce hamilelik var mı? Çok heyecanlandım ya
İnşallah vardır belirti ılarak mide bulantım halsizliğim ve göğüs ucumda hafif koyuluk varÇok silik görünüyor var gibiyarın kan verin bence bu testler yanıltabilirmuş çünkü
enee ben yazmadım ki bunuİnşallah vardır belirti ılarak mide bulantım halsizliğim ve göğüs ucumda hafif koyuluk var
Yeni üyeyim tam çözemedim hahaha pardonnnenee ben yazmadım ki bunu
Mide bulantısı için erken diyorlar kalp atışısından sonra başlarmış okuduklarıma göre söylüyorumİnşallah vardır belirti ılarak mide bulantım halsizliğim ve göğüs ucumda hafif koyuluk var
Yarın tekrardan yapacağımVar ve çokta silik sayılmaz bence gayet ilk bakışta görünüyor :) yani en azından ben gördüm :) ilk gebeliğimde benim bundan da silikti ve adetime 7 gün vardı
Yarın tekrardan yapacağımbencede var gibi ama bilemedimmm
Sanki var :) bi kan testi verin bence acilden . bir kaç saate çıkar sonuçMerhaba arkadaşlar reglime 5 gün var erkeb gebelik testi yaptım sizce hamilelik var mı? Çok heyecanlandım ya
Yarın tekrar yapayım diye düşündüm ama eşim işten geldiğinde gitmek istediğimi söylicem, eğer gidersek sonucu yazacağımmmSanki var :) bi kan testi verin bence acilden . bir kaç saate çıkar sonuç
kesinlikle bende olsam duramazdım :) hadi hayırlı sonuçlarını bekliyoruzYarın tekrar yapayım diye düşündüm ama eşim işten geldiğinde gitmek istediğimi söylicem, eğer gidersek sonucu yazacağımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?