Lütfen testime bakar mısınız?

izmirlikiss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
101
56
103
32
Lütfen testime bakar mısınız? 3 dk da çıktı. 2 gün gecikmem var. Gerçekte fotoğraftan daha belirgin.

Eklentiler

• 91A9462C-03F4-4A38-A0FA-822831ADAE50.webp
    91A9462C-03F4-4A38-A0FA-822831ADAE50.webp
    159,4 KB · Görüntüleme: 160
Ay bende dün test yaptım aynı marka aynı bu şekil silik çıktı suan 2 gün geçikti pazartesi kan vermeye gidicem pazartesiye kadar olmazsa tabi

Ben gideyim kan vereyim o zaman duramayacağım sanırım yerimde. Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim. İnşallah hamileyimdir ve bu güzel haber sizinle paylaşırım :)

Ben gideyim kan vereyim o zaman duramayacağım sanırım yerimde. Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim. İnşallah hamileyimdir ve bu güzel haber sizinle paylaşırım :)
boyle ıncecık çızgi mısal dusuk bhcg yı de algılıyor ya hanı baya kısı var aslında dr ların gebelık yok dıyecegı 4 gibi bı sayıyı saptamıs oluyor test hamıle degılmısım dıye uzuluyorlar ama aslında hamıleler. tekrar kan vermek zorunda kalıyorlar :)) o yuzden bu gun degıl de yarın gıt nacızane fıkrım :)en azından 5 ten yuksek bı deger gor. net dıye dıyorum :)

boyle ıncecık çızgi mısal dusuk bhcg yı de algılıyor ya hanı baya kısı var aslında dr ların gebelık yok dıyecegı 4 gibi bı sayıyı saptamıs oluyor test hamıle degılmısım dıye uzuluyorlar ama aslında hamıleler. tekrar kan vermek zorunda kalıyorlar :)) o yuzden bu gun degıl de yarın gıt nacızane fıkrım :)en azından 5 ten yuksek bı deger gor. net dıye dıyorum :)
Çok teşekkür ederim mesajınız için :) ama ilk idrarla yapmadım ve öncesinde baya sıvı şeyler tükettim. O yüzden hamileysem kanda daha yüksek bhcg çıkabilir diye düşünüyorum. Yerimde de duramıyorum şuan o yüzden gidip vereyim ben test negatif olursa da gelirim dertleşiriz yine :)

Eğer pazartesiye kadar bekleyemem derseniz idrarınızı tutun 6.7 saat ozaman daha kesin sonuç alıyorsunuz ben karantina olsun diye geceye kadar tutmuştum 😂😂

Çok teşekkür ederim mesajınız için :) ama ilk idrarla yapmadım ve öncesinde baya sıvı şeyler tükettim. O yüzden hamileysem kanda daha yüksek bhcg çıkabilir diye düşünüyorum. Yerimde de duramıyorum şuan o yüzden gidip vereyim ben test negatif olursa da gelirim dertleşiriz yine :)
yok haklısın daha yuksektır :))ayy cok heycanlandım :KK19:

Kızlar hamileyimmm 😍😍😍 bhcg 16 çıktı rabbime binlerce şükür. Cevap veren herkese çok teşekkür ederim. İsteyen herkese nasip olsun inşallah
Hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla gelsin dünyaya🤲 inşallah bende pazartesi tekrarliycam sizin gibi silik çıkmıştı koşa koşa gittim kan vermeye 12.09 çıktı ama emin değilim pazartesi tekrarliycam inşallah yükselmiştir

Back
X