Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HamilesinnnnnnMerhaba arkadaşlar cevaplarsanız çok sevinirim bugün regl günüm ama dayanamadım yaptım yanılma payı yoktur dimi biraz silik çıktı
Yarın gidicem inşallah çok heycanlıyımHamilesinnnnnnkan testi yaptırıp kesinleştir
Maşallah canım bariz belli hayırlı. Olsyn sağ salim kucağona al inşallah, bu arada belirtlerin nelerdi bahsedwrmisin zahmet. Olmazsa benimde belirtilerim bar ama korkuyorum adet olucam diyeMerhaba arkadaşlar cevaplarsanız çok sevinirim bugün regl günüm ama dayanamadım yaptım yanılma payı yoktur dimi biraz silik çıktı
Çok teşekkür ederim belirtilerim gögüs hassasiyeti kasıklarımda ayrı oluyordu ama regl sancısına çok benzer o yüzden karıştırılıyor ben regl günü olmayınca emin oldum senin regl günün ne zamanMaşallah canım bariz belli hayırlı. Olsyn sağ salim kucağona al inşallah, bu arada belirtlerin nelerdi bahsedwrmisin zahmet. Olmazsa benimde belirtilerim bar ama korkuyorum adet olucam diye
İki gün var göğüslerim hassas ve damarları çok belirgin başka belirtim yok birde gece lavanoya kalkıyorum normalde asla kalkmadan uyurumÇok teşekkür ederim belirtilerim gögüs hassasiyeti kasıklarımda ayrı oluyordu ama regl sancısına çok benzer o yüzden karıştırılıyor ben regl günü olmayınca emin oldum senin regl günün ne zaman
Bende 1 gün önce yaptım onda da çıktı inşallah hamilesinizdirİki gün var göğüslerim hassas ve damarları çok belirgin başka belirtim yok birde gece lavanoya kalkıyorum normalde asla kalkmadan uyurumAblam test getirecek yapıcam bakalım
Senin bebişin hayırlı olsun canım yaptum ama negatif çıktı çok moralim bozuldu artıkBende 1 gün önce yaptım onda da çıktı inşallah hamilesinizdir![]()
Üzülme belki geç döllenme olmuştur ader günü yap test benceSenin bebişin hayırlı olsun canım yaptum ama negatif çıktı çok moralim bozuldu artık
Hayırlı olsun canım gebesin büyük ihtimalMerhaba arkadaşlar cevaplarsanız çok sevinirim bugün regl günüm ama dayanamadım yaptım yanılma payı yoktur dimi biraz silik çıktı
Zannetmiyorum eşimin varikoseli yine emgelledi olmadı ben kendimi çok kaptırdım sanırım cumaların hürmetine Rabbim olmayan herkese versin inşallahhÜzülme belki geç döllenme olmuştur ader günü yap test bence
Amin canım inşallah tez zamanda rabbim kucagını doldururZannetmiyorum eşimin varikoseli yine emgelledi olmadı ben kendimi çok kaptırdım sanırım cumaların hürmetine Rabbim olmayan herkese versin inşallahh
Amin canım çok sağol nerde varsa inşallahAmin canım inşallah tez zamanda rabbim kucagını doldurur
Kızlarr yine ben negatif çıkmıştı testim 2 günlük gecikmem var bütün belirtilerim gitti sadece çok afedersiniz akıntı hafif kokulu şekilde beyazımsı ama sarımtraklıkta farkettim sizce enfeksiyon olabilirmi yada gebelik 3-4 gün önce çıkmayıp gecikmede çıkabilirmi ki olanak vermiyorum amaAmin canım inşallah tez zamanda rabbim kucagını doldurur
Olabilir geç döllenme filansa bi test daha yap istersenKızlarr yine ben negatif çıkmıştı testim 2 günlük gecikmem var bütün belirtilerim gitti sadece çok afedersiniz akıntı hafif kokulu şekilde beyazımsı ama sarımtraklıkta farkettim sizce enfeksiyon olabilirmi yada gebelik 3-4 gün önce çıkmayıp gecikmede çıkabilirmi ki olanak vermiyorum ama![]()
Hiç zannetmiyorum da koku çok rahatsız etti beni günfe 2/3 kere banyoya giriyorum. Test yapıp tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama inşallah kötü bi hastalıkta değildirOlabilir geç döllenme filansa bi test daha yap istersen
Dediginiz gibi kötü koku varsa enfeksiyon olabilir bende bi kaç ay önce yaşadım sancı da oluyor enfeksiyonda antibiyotiksiz geçmemiştiHiç zannetmiyorum da koku çok rahatsız etti beni günfe 2/3 kere banyoya giriyorum. Test yapıp tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama inşallah kötü bi hastalıkta değildirbu arada özür dilerim, akıntı yapışkan gibi aman aman sarı değil beyaz daha baskın gibi.
Ne sancı var ne kaşıntı hiç bişi yokDediginiz gibi kötü koku varsa enfeksiyon olabilir bende bi kaç ay önce yaşadım sancı da oluyor enfeksiyonda antibiyotiksiz geçmemişti
Her enfeksiyonda kaşıntı olmuyor ama koku varsa yarın bir doktora gidin.Ne sancı var ne kaşıntı hiç bişi yok