- 4 Şubat 2022
- 47
- 26
- 8
- 27
- Konu Sahibi aylanaktara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kurumadan kaynaklı olabilir, ilk on dk silik bi çizgi çıktı sonra koyulaştı desen o başka ama sen önce hiç bişey çıkmadı diyosunArkadaşlar merhaba dün gece yaptığım test 10 dk içinde çıkmadı bıraktım kenara sonra baktım ama ne kadar süre sonra çıktığını bilmiyorum aslında baya koyu dalgalanma olduğu için yarısı silik görünmüş sizce nedir
Kızlar merhaba bende dün gece yaptım bu akşam baktığımda çizgi vardı su tuttum bçyleydi ilk foto sulu diğeri susuz sizce kuruma çizgisimiArkadaşlar merhaba dün gece yaptığım test 10 dk içinde çıkmadı bıraktım kenara sonra baktım ama ne kadar süre sonra çıktığını bilmiyorum aslında baya koyu dalgalanma olduğu için yarısı silik görünmüş sizce nedir
Kuruma çizgisi olabilir benim de çok başıma geldi öyle sonra ki gün baktığımda çift çizgi oluyordu yeni bir test yapıp ilk 10 dk bekleyin 2.o zaman çıkarsa vardır gebelik.Kızlar merhaba bende dün gece yaptım bu akşam baktığımda çizgi vardı su tuttum bçyleydi ilk foto sulu diğeri susuz sizce kuruma çizgisimi![]()
Testim yok yarın hstaneye gitmeyi düşünüyodum ilk defa bu ladar koyu çıktı kafam karıştı inşallah vardırKuruma çizgisi olabilir benim de çok başıma geldi öyle sonra ki gün baktığımda çift çizgi oluyordu yeni bir test yapıp ilk 10 dk bekleyin 2.o zaman çıkarsa vardır gebelik.
İnşAllah vardır gönlünüzü ferah tutun.Testim yok yarın hstaneye gitmeyi düşünüyodum ilk defa bu ladar koyu çıktı kafam karıştı inşallah vardır![]()
Canım eğer ilk 10 dkka içinde çıktıysa bu hamilesin bnmkide boyleydiKızlar merhaba bende dün gece yaptım bu akşam baktığımda çizgi vardı su tuttum bçyleydi ilk foto sulu diğeri susuz sizce kuruma çizgisimi![]()
İnanın bıraktım kapı çaldı uyudum ertesi gün gördüm kuruma dedim su tuttum ama gitmedi ve çok idrara çıkıyotum bugün kafam karıştıCanım eğer ilk 10 dkka içinde çıktıysa bu hamilesin bnmkide boyleydi
Bnmki bu daha koyu sizinkine goreKızlar merhaba bende dün gece yaptım bu akşam baktığımda çizgi vardı su tuttum bçyleydi ilk foto sulu diğeri susuz sizce kuruma çizgisimi![]()
Yarın tekrarla benceİnanın bıraktım kapı çaldı uyudum ertesi gün gördüm kuruma dedim su tuttum ama gitmedi ve çok idrara çıkıyotum bugün kafam karıştı![]()
Aynen yok galiba birininfe aynı benim gibi olmuş hamileymişde acaba dedimBnmki bu daha koyu sizinkine gore
Aynen test yapayım çiftse giderim hastaneye ama bıgünde gecikmenin 6.GünüYarın tekrarla bence
Adetin geçti miAynen yok galiba birininfe aynı benim gibi olmuş hamileymişde acaba dedim![]()
Evet bugün 6.GünümAdetin geçti mi
Canım gebelik yok o zmn vajinal fitil kullandın miEvet bugün 6.Günüm