İkisi de pozitif gibiÜsttekini yeni yaptım alttakini 2 gün once ilişkinin üstünden 8 gün gecti test bozuk dimi cizgi goruyor gibi oldum üsttekinde ama bilmiyorum bozukturEki Görüntüle 3613074
Dalga mı geçiyorsunuz acaba pozitifin nasıl gözüktüğünü biliyoruz hadi üsttekinde silik gibi var alttakinde neyi gördünüz dalga geçmek için girmeyin şu siteyeİkisi de pozitif gibi
Testinizin markası nedir acabaÜsttekini yeni yaptım alttakini 2 gün once ilişkinin üstünden 8 gün gecti test bozuk dimi cizgi goruyor gibi oldum üsttekinde ama bilmiyorum bozukturEki Görüntüle 3613074
Ne dalga geçmesi iyi misinizDalga mı geçiyorsunuz acaba pozitifin nasıl gözüktüğünü biliyoruz hadi üsttekinde silik gibi var alttakinde neyi gördünüz dalga geçmek için girmeyin şu siteye
Ben 4 defa hamile kaldım, sonu hep hüsranla bitti, bir bebişimin olmasını hep çok istedim, flaş ışığıyla silik de olsa çizgi aradım, belki aynı kaderi yaşıyoruz diye, sizin bu kadar tepki vermenizi anlayamıyorum açıkçasıİkisi de pozitif gibi
Özür dilerim dalga geçiyorsunuz sandım çok üzgünüm bu aralar yoğun duygu karmaşası yaşıyorum sizi incittiysem özür dilerimBen 4 defa hamile kaldım, sonu hep hüsranla bitti, bir bebişimin olmasını hep çok istedim, flaş ışığıyla silik de olsa çizgi aradım, belki aynı kaderi yaşıyoruz diye, sizin bu kadar tepki vermenizi anlayamıyorum açıkçası
Sorun değilÖzür dilerim dalga geçiyorsunuz sandım çok üzgünüm bu aralar yoğun duygu karmaşası yaşıyorum sizi incittiysem özür dilerim