Lütfen yardııım

sadness1

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
3
0
6
Gaziantep
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar :)
Ben 18 yaşında 1.76 boyunda 73 kiloyum.
Bu sene üniversiteye başlicam 1 ay bfite gittim. 1 beden basenden inceldim 2-3 kg verdim ve 73 kg oldum.
1 ayım var. Sizce kaç kilo olmalıyım ve 1 ayda yürüyüşle(problemli kısmım basen)+diyetle kaç kilo verebiliriim?
Cevap verirseniz mutlu oluruuum şimdiden teşekkürler :16:

Sadness1, merhaba ben fitness eğitmeniyim cvp vermek istedim. Vücut kitle endeksin normal yani normal kilondasın ama sanırım baseninden rahatsızsın. Haftada 3-4 gün en az 45 dk tempolu yürüyüş yapmanı öneririm, yürüyüş bitince bacak ve basen bölgesine yönelik pilates hareketleri yapmalısın ki o bölge sıkılaşsın ve toparlansın (internetten basen bölgesi pilates hareketleri yazarak birkaç hareket kesin bulursun) şimdiden kolay gelsin.

Sadness1, merhaba ben fitness eğitmeniyim cvp vermek istedim. Vücut kitle endeksin normal yani normal kilondasın ama sanırım baseninden rahatsızsın. Haftada 3-4 gün en az 45 dk tempolu yürüyüş yapmanı öneririm, yürüyüş bitince bacak ve basen bölgesine yönelik pilates hareketleri yapmalısın ki o bölge sıkılaşsın ve toparlansın (internetten basen bölgesi pilates hareketleri yazarak birkaç hareket kesin bulursun) şimdiden kolay gelsin.

Yorumunuz icin cok tesekkurler :)
Kilomu soyledigimde herkes iyisin
diyor ama vucut yag oranim %33.2 cikti yani fazlasiyla fazla. Ozellikle basen ve bacak kisimlarimda sorunum ve tatliyla bagimi koparamiyorum. Tatli yemeyi onleyici napabilirim acaba?

Back
X