lütfen yardım 6+2 de kese bozukluğu :(

turkuazturuncu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
181
0
46
Hatay
arkadaşlar merhaba 6+2 günlük hamileyim bugün dr a gittimm kalp atımını duyarız ümidiyle ama dr kesenin şekli bozuk ve kesenin altında rahimde hafif bi kanama görüyorum dedi beta hcg ve progesteron testi istedi betahcg m 7100 progesteronum 26.4 çıktı sonuçlar çok ii ama düşü tehdidin var 1 hafta rapor veriyorum dinlenmen lazım dedi..buna benzer bişey gelen varmı başına lütfen yardım larınızı bekliyorum

canım moralini yüksek tut ben 3,5aylıktan itibaren kanamam vardı hatta 2,5....4.ayımda suyum geldi hatta niaşn bile geldi ama hiç ayağa kalkmadım beynimde bitirdim olayı 15 tuvalete bile gitmedim çok direndim Allahın izniyle 4 yaşında bi oğlum var...günde 6 litreye yakın su içtim ve portakal suyu tükettim umarım senin içinde hayırlsı olur

canım haklısın ama dr konuştukları pekiç acıcı degildi ne saglıklı diyo nede sağlıksız kafam okadar bulanıkki...tahlillerde sorun yok ultrason kafamı karıştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…