Doğuma Hazırlık Lütfen yardim. Ankara da oturanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Snyalp

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
135
68
13
36
Ankara Sincan lokmannhekim Hastanesi'nde onerebileceginiz kadın doğum doktoru var mı..

Demet lokman da Hatice hanım a gidiyorum. Demet ve etlik ye bakıyor Sincan a bakmıyor sanırım çok memnunum kendisinden

Ankara Sincan lokman hekim hastanesini de doktorlarını da önermem gidebiliyosaniz etlige gidin

Ben A Life Hosipital da Oskar Öğüten e gidiyorum. Doktor iyi ama hastası çok fazla olduğu için takipte sıkıntılar olabiliyor

Coşkun ümit var Sincan körfez Hastanesi'nde çalışıyor hastasıyla o kadar ilgili bir adam ki gecenin bı vakti arayıp hastanın tansiyonunu soruyor hangi doktor gecenin bı vakti yatağından kalkıp hastaneyi arayıp hastasını sorar ve bütün hastalarına karşı böyle tavsiye ederim

Ben dHa onceki dogumumu aysun ozen okay a yaptim yine ona gidecegim gayetbiyi bi dr tavsiye ederim hala sincan lokman hekimde

Sıncan çok uzak olmasa giderdim etlikten şehir hastanesi bile uzak geliyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…