lutfen yardim annelerr

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.995
2.983
333
Günaydinn hanimlarr ltf yardim edin konum tasinmasin ltf burda daha cok anneye ulasabilirim. Ben avrupada yasiyorum türkiyeye tatile geldim 18 aylil bebegim orta kulak intihabi olmus 2kulagi birden. Doktor bana
Klamoks Bid Forte 400/57 ve
Ibu-fort 200MG/5 Ml yazdi.
internette baktim ibu - fort 6.yasindan sonra verilir diyor. Bilgimde yok bu ilaclari bilen anneler varmi bana yardim edebilirmisiniz tsk ederim.

Ben yazınızı okuyunca sakinlik göremediğim için öyle yazdım. Sonra buradaki insanların ilaç konusundaki Bilgilerine güvenmeyin. Sağlık işi bu bir sağlıkçıya danışmak daha iyidir.

Eczaneye sormayın doktorun direk kendisine tekrar gidip danışın. Eczane de prospektuste yazanlar fazlasını bilemez. Bazı ileri durumlarda doktorlar çözüm için daha etkili tedavi uygulayabilir. Eczacı size ilacı kullanmamanizi söyleyebilir. Ancak siz ilacı kullanmazsaniz çok daha ciddi sorunlar ile karşılaşabilirsiniz.

Doktora guvenmediyseniz başka bir doktora gidebilirsiniz. İlaç konusunu da onunla mutlaka görüşün. Farklı bir ilaç verse de bu yaş çocuğa kullanılıp kullanilmayacagini mutlaka sorun

Doktora sordugunuzda muhtemelen azar işitirsiniz. Baska bir doktora gidin bence. Annem zamaninda bana verilen olacin prospektusune bakmayip da bir doktorun dedigine uysaydi suan böbrek hastasi olacaktım. Aman dikkat edin. Bebeginiz daha cok kucuk ilaclar kimyasal dolu... Cok gecmis olsun umarim kisa surede atlatirsiniz bu sureci.

Doktora sordugunuzda muhtemelen azar işitirsiniz. Baska bir doktora gidin bence. Annem zamaninda bana verilen olacin prospektusune bakmayip da bir doktorun dedigine uysaydi suan böbrek hastasi olacaktım. Aman dikkat edin. Bebeginiz daha cok kucuk ilaclar kimyasal dolu... Cok gecmis olsun umarim kisa surede atlatirsiniz bu sureci.
Insallahh tsk ederimm:(

Back
X