Lutfen yardim arkadaslar !!!!!!

Madya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2017
437
41
98
Selam kızlar, ben yeni evliyim .Esimle korunmasız olarak iki gece üst üste denedik , ama ben tedirgin olduğum için biraz kasildim. Söylemesi ayip eşim hep ustteydi ve ben sırtüstü ayaklarım ve belim havada pozisyonunda durdum .penisin basi girdi ve zorladı yaklaşık 2 saat yavaş yavaş denedik.tam olarak olmadi ama ilerleme var, asıl sorum bu arada zevk suyundan gebe kalınır mı öyle bir ihtimal olabilir mi ,bu yüzden reglim gecikmiş olabilir mi ,birçok yere başlık açtım ,merak içindeyim tam iliski olmadan sadece penis başının girmesiyle zevk suyundan gebe kalınır mı? Bu da normal adet tarihime 10 gün kala oldu. Lütfen yardımcı olun.

Goguslerimde mavi damarlar çıktı ve kasiklarimda batmalar var ara.Duygu durumum felaket zaten. Test aldım bugün bozuk çıktı yarın tekrar alacagim

Goguslerimde mavi damarlar çıktı ve kasiklarimda batmalar var ara.Duygu durumum felaket zaten. Test aldım bugün bozuk çıktı yarın tekrar alacagim
Tabiki gebelik olabilir ama adetiniz geçmediyse belirtileriniz yalancı belirtiler olabilir çünkü 6 haftalık olmadan genelde çok fazla belirti olmuyor.

Adetim geçmişti test yaptım negatif, dediğiniz gibi yalancı belirtiler .Sanırım gebelik ve adet gecikmesi belirtileri pek ayırt edilemiyor

Back
X