Lütfen yardım Bebeğimle ilgili:(

dehaaa

❤28.06.2018❤
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
2.542
2.226
83
39
Bu konuyu buraya açmam doğrumu bilemedm ama yaziyorum:(Bebeğim 62günlük yaklaşık 12 gündür akşamları 7,8gibi eşimle bebeğimizide bebek arabasına koyup yürüyüşlere çıktık bebeğimizde arabasını çok seviyo bir süre sonra uyuyuveriyodu yürüyüş sırasında. Yanlız son günlerde yürüyüsten geldikten sonra ağlamaya başlıyodu bizimki sorunu yok ama za zor sakinleştiriyoduk. Sakinleşsedw geri başlıyodu tabi ağlamaya. Neyse bi akşam yine böyle katıla katila ağlarken bebek arabasının icine koyduk bunu anında sustu tabi hareket bekliyo sadece icinde oturmak degil önce bi gezdrdk eve geldk yerine koyarken uyandi tekrara agladi saatlerce yine gezdrdk arabaya binince uyumaya basliyo zaten. Biz butun bu aglamalarinin bebek arabasinda uyumak istemesine bagladk olayi. Sonraki 2 gun uyutmak icin bindirmedk ama aglaya aglaya zorla uyudu okadar agladiki en son uyuyunca uyanamio dusunun. Basına boyle bisey gelen oldumu ne yapmam lazim bilmiyorum ben bir sure bindirmeyip unuttursammi diyorum ama aksamlari cok agliyo hatta 1.30 kadar agliyo sonra dermansiz kalip uyuyuveriyo ama o saate kadarda hic susmuyo. Napmaliyim fikir verin lutfen :KK43:(( hadi arabasıyla gezdirelim herakşam desem nereye kadar böyle sürücek önümüz kış. Yada sonra iyice alışırda pişman olurmuyum kafamda deli sorular

Bebeğinizin gazı var.
Bebek arabasında hareketten dolayaı sakinleşiyor, arabadan indirdiğinizde ağrısı baskın geliyor.
3-4 aylık olana kadar bu şekilde devam edebilir.
Hafifletmek için masaj(videolar var) yapın, kucağınızda tutun.
Beslenmesinden sonra mutlaka gazını çıkarmaya çalışın.

Bebekler çok akıllılar , siz ağlasa bile yatağına koymaya devam edin. Bir süre sonra kendiliğinden uyuyacak ve siz çok rahat edeceksiniz. Gaz sancıları da başlamış olabilir. Onun için gaz damlaları var bebeği rahatlatan. Ağlarken bacaklarını kendine doğru çekiyor mu?

Gazı vardır annesi. Arabadaki titreşim iyi geliyordur. Ben olsam gezdirirdim sakşnleşene kadar. Sonuçta evlat bu. Her konuda taviz vereceksiniz hayat boyu:)

Gaz sancısı çektiği için ağlıyor annesi. Eger emziyorsaniz. Duzenli olarak gunde 3 kere 1 su bardağı su 1 cay kasigi toz kimyon koyup karıştırıp kendiniz için. Birde rezene tane kimyon cayini içebilirsiniz. Bebeginizin gaz sancisini gidermeye yardımcı olur. Tabi doktoruyla da görüşmeniz de fayda var.

Ben bebek arabasında büyüttük oğlumu.tekerleri yıkayıp eve almıştım .büyük ihtimalle gazi var .yapacak bişey yok yıka tekeri eve al

Gazdan agliyor. Her akşam aynı saatte başlıyorsa kolik olabilir. Benim bebeğim dört ay her akşam öyle ağladı. Kolay gelsin.

bebeginiz kolik yani cok gazli bir cocuk kizimda oyleydi aksam 9 da baslar gece 12yi 3 gece susardi ne bir dk eksik ne bir dk fazla tusu vardi sanki bebenin hayatta yapmam dedigim seyi yaptim kara duzen battaniyelerde salladim arabayla kac gece koca ankarada sehir turu attik bilmiyorum cok zor valla dr la gorusun fitil yazar belki

4 aydan sonra yavas yavas rahatliyorlar 5.ayda bitiyor oturmaya donmeye falan baslayinca

Kızlar gazinida cikariyo aslinda massallah hapsururken bile birt die cikio yinede gazdanmdr. Ben kendi kendine cikardigi icin bebek arabasini sevdigi icin istiyo die dusunmustum ama:deli:

Büyük ihtimalle gaz. Benim kızımın da çok gazı vardı. Hatta şöyle diyim pırt pırt çıkarıyordu doktorumuza dedim çıkarıyor diye sonra bir ağlama krizi doktora gittik ultrasonda yoğun gaz çıktı doktor o pırtlarla bu gaz çıkmaz dedi. Doktorunuzla görünüşün ister bir. Ayrıca bebekler çok çabuk alışıyor ağlıyor deyip öylr gezdirmeyin bence gaz damladı verebilirsiniz masaj yapabilirsiniz ama mutlaka önce doktora gidin durumu anlatı

Bu konuyu buraya açmam doğrumu bilemedm ama yaziyorum:KK43:Bebeğim 62günlük yaklaşık 12 gündür akşamları 7,8gibi eşimle bebeğimizide bebek arabasına koyup yürüyüşlere çıktık bebeğimizde arabasını çok seviyo bir süre sonra uyuyuveriyodu yürüyüş sırasında. Yanlız son günlerde yürüyüsten geldikten sonra ağlamaya başlıyodu bizimki sorunu yok ama za zor sakinleştiriyoduk. Sakinleşsedw geri başlıyodu tabi ağlamaya. Neyse bi akşam yine böyle katıla katila ağlarken bebek arabasının icine koyduk bunu anında sustu tabi hareket bekliyo sadece icinde oturmak degil önce bi gezdrdk eve geldk yerine koyarken uyandi tekrara agladi saatlerce yine gezdrdk arabaya binince uyumaya basliyo zaten. Biz butun bu aglamalarinin bebek arabasinda uyumak istemesine bagladk olayi. Sonraki 2 gun uyutmak icin bindirmedk ama aglaya aglaya zorla uyudu okadar agladiki en son uyuyunca uyanamio dusunun. Basına boyle bisey gelen oldumu ne yapmam lazim bilmiyorum ben bir sure bindirmeyip unuttursammi diyorum ama aksamlari cok agliyo hatta 1.30 kadar agliyo sonra dermansiz kalip uyuyuveriyo ama o saate kadarda hic susmuyo. Napmaliyim fikir verin lutfen :KK43:(( hadi arabasıyla gezdirelim herakşam desem nereye kadar böyle sürücek önümüz kış. Yada sonra iyice alışırda pişman olurmuyum kafamda deli sorular
Kolik bebekler serinliği sever hareketi sever sirf biraz susssun diye ben bebek arabasını temizleyip eve koyardım oda oda gezdirirdim

kıyamam ben ona yaa. yorumlara katılıyorum canım gazı vardır. bu dönemler bu şekilde idare et canım geçici zaten

Back
X