Lütfen yardım beta hcg kimyasal ???

epoh34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
819
501
33
41
Merhaba arkadaşlar .reglıme ya 3 gün var korkunc bir bel ağrım vardı Bugün kan testi (13ocak)verdiM sonuç 4.70. 9ocakta da kan vermıstım 1.20 çıkmıştı.uzun zamandır hamıle kalmaya çalıştığımdan adete 1hafta kala ,3-5 kala hep umutlanıp kan verıyordum 1.20 çıkardı .gec döllenme olmus olamaz çünkü ovulasyon takıbı yaptım 31aralıkta peak yapmıştı.bu kadar yakalamışken hamıle olmaya bu değerle regl mi olurum ya da degerım mı artar ?deneyımlerınıze çok ihtiyaç ım var .l

Umudunuzu kirmak istememama pek artmamış gibi akisina birakin daha rahat olmaya calisin☹

Umudunuzu kirmak istememama pek artmamış gibi akisina birakin daha rahat olmaya calisin☹
Cevabınız için çok teşekkür ederım arkadasım .her ay soluğu hastanede alıyordum hep bi umutla ve hep 1.20den kucuk cıkıyordu.şimdi böyle olunca insan unutlanmadan edemıyor ,bir de bu ay hsg rahım filmi de cekınmıstım

Bende surekli test yapiyordum tabiki negatif cikiyordu saldim artik ne olursa dusunerek yasayinca gunler gecmiyor

Rahim filmi ne icin acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…