lütfen yardım :(( beta hcg

ins ıyı sonuclar alırsın cok kaptırma kendını benım de boyleydı dusuk oldu cogu bu sıteede duydugum ınsanında ama senınkı tutunur ıns sana dıkkat et kendıne yorma hayırlısı olsun cnm moralı yuksek tut

Bende adetime 3 gün varken kan testi yaptırdım 33 çıkmıştı doktor şüpheli gebelik dedi çok üzülmüştüm haftaya gel tekrar test yaptıralım dedi tabi ben dayanamayıp 3 gün sonra başka bir özel hastane test yaptırdım değerim 400'lerdeydi bence sizinde öle moralinizi bozmayın çok erken öğrenildiğinde değer çok düşük olabiliyor sonuçta değerlerinizde yükselme olmuş hamilesiniz tebrik ederim

cnm sakın bozma moralini doktorların dediği birbirini tutmuyo ben ilk beta hcg testinde binlerdeydim adetim birgün geçmişti doktor hamilesin dedi testte de öyle çıktı ultrasyonda görmek için başka doktora gittiğimde bu değerlere güvenme gebe olmayabilirsin demişti allaha çok şükür keseyi de gördk kalp atışını da sen en iyisi başka doktora görün inşallah hakkında hayırlısı olur cnm

Canım sakın canını sıkma ben de 4 gün gecikmeyle kan testi yaptım 22.5 çıktı senden bile düşük doktorum bana buna gebelik diymeyeiz takio etmek gerekir dedi ben de iki güb arayla yaptırdım kan testlerini değerlerim 2 gün sonra 78.5 2 gün sonra 288.5 2 gün sonra 688 di c.tesi de kseyi görmeye gideceğiz inşallahh...ben de çok baktım ettim sakın canını sıkma çok etkileniyor bana kimyasal gebelik düşecek diye bakıyodu doktorum ama ben geç döllenme olduğuna eminim adetime 10 gün kala hemile kaldığım iin bu değer çok normaldi senin de öyledir inşallah...ama mutlaka takibini yaptır değerlerinde düzensiz artış görürsen mutlaka doktora gittt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…