lütfen yardım çok zor durumdayım

perii_perii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
376
4
96
İstanbul
:uhm:mrb arkadaşlar sizden yardım ve fikir almak için yazıyorum
eski erkek arkadaşım ondan ayrıldım die dünyayı bana zindan ettii her beni gördüğünde bana hakaret ediyor bunun karşısına nasılçıkabilirim?

sebeb neydi tatlım konuyu birazdaha açarsan sewinirim sana daha fazla yardımcı olabilirim..

ben olsam döverdim ciddiyim kim ki o yaa git savcılığa dilekçe ver senin olduğun ortamlara yaklaşamasın

O hakaret ederken sizin yanınızda size şahitlik yapacak birileri varsa hiç durmayın açın davanızı...
Ceza alır mı bilemem ama en azından hakimden sağlam fırça yer..:mymeka:

hiçbişe yapma yürü geç git onu gördüğünde hayatından çk memnunmuşsun gibi görün görünmede öle yap hiç sallama bile onu belli ediosun demekki onun yaptığı şeylerde kötü olduğunu oda bunu bile bile yapıo ama eğer sn çk mutlu olupda yürürsen onu takmazsan yapmaz bidaha

ayy eski sevgilim geldi aklıma :))
ben ayrılalım dedim sürekli arıyo fln numaramı değiştirdim
bırakmıyo
bigün işten çıktım tuttu kolumdan dinledio
dinlemicem bırak kolumu diyorum tutuyo kolumdan bırakmıo
kurtuldum biraz ilerledim yine tuttu bırakmıyo
3 defa bu böyle tekrarladı
neyse tam bi köprünün üstüne geldik iş çıkış saati tıklım tıklım telefonumu aradım çantamdan lanet olasını bulamadım dedi tamam arama gidiyorum babamı arıycağımı bilio
sonra biraz gitti döndü köprünün tam ortasında tuttu kolumu dinle nolur dio yalvarıyo bırak beni dedim tekrar yok adam dinlemio
bir bağırdım
BIRAK BENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
diye şaşırdı ağzı açık gözler pörtlek baktı kaldı millette bize bakıo tabi o arada kolumu bıraktı gittim yanından hızla :)
eve geldim faceden msj atmış saydırmış iyice senin gibi çirkef ççingene demediğini bırakmamış dana
bende ok dedim iyice sinir oldu bidahada ses çıkmadı kendilerinden :)))

ayy eski sevgilim geldi aklıma :))
ben ayrılalım dedim sürekli arıyo fln numaramı değiştirdim
bırakmıyo
bigün işten çıktım tuttu kolumdan dinledio
dinlemicem bırak kolumu diyorum tutuyo kolumdan bırakmıo
kurtuldum biraz ilerledim yine tuttu bırakmıyo
3 defa bu böyle tekrarladı
neyse tam bi köprünün üstüne geldik iş çıkış saati tıklım tıklım telefonumu aradım çantamdan lanet olasını bulamadım dedi tamam arama gidiyorum babamı arıycağımı bilio
sonra biraz gitti döndü köprünün tam ortasında tuttu kolumu dinle nolur dio yalvarıyo bırak beni dedim tekrar yok adam dinlemio
bir bağırdım
BIRAK BENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
diye şaşırdı ağzı açık gözler pörtlek baktı kaldı millette bize bakıo tabi o arada kolumu bıraktı gittim yanından hızla :)
eve geldim faceden msj atmış saydırmış iyice senin gibi çirkef ççingene demediğini bırakmamış dana
bende ok dedim iyice sinir oldu bidahada ses çıkmadı kendilerinden :)))

ayy bn buna koptum ya en iisni yapmışsın canım

Görmemezlikten gel tınlama hiç duyma o konuşunca telefonunla ilgileniyomuş gibi yap başka şeylerle ilgilen iyice çıldırır ama daha fazla ileri giderse babam abime falan söyliycem de aslında tam dayaklık ama neyseeaklinialirimsmile

benimde basıma bu tarz bişi gelmişti ünvdeki erkek arkadasım ayrıldıktan sonra tehditler yol kesmeler fln ilk baslarda cok korkuodum çünkü şimdi bi telefon açsam yarım saat sonra cesedini bilmem nerde bulurlar fln die ağır tehditler sonra anladımki fos bi arkadasımla plan yaptık faceden ona mesaj attı arkadasım işte senin iyiliğin için söylüorum sivil polisler takip edio onu şikayet etti seni bi daha görürlerse yakalıcaklar fln die basit saçma bir plandı ama buna bile inandı yolda görüodu yolunu değiştiriodu
diyeceğim oki korktugunu belli etme iletişim kurmamaya calıs

ya size olayı anlatayım zaten zorba biri en baştan istemiyordum ama öle böle 2 yıl görüştük
en sonda artık filmkoptu ayrıldıkk ve sonra thditler küfürler hergün yol gözlemeler işyeri hemen okulun karşısında malum hergün görüyorum artık

dün benle arkadaş yürürken arkamda lanet gelsin demiş ve tükürmüş tabi ben hiçoralı olmadığımiçin onu bile görmedim okula girince arkadaş söledi siz olsanız napardınız ya tamam polise sölemek geldi aklıma ama ailemin bu ilişkiden haberi olmadığı için işler karışır bunu yapamam

:uhm:mrb arkadaşlar sizden yardım ve fikir almak için yazıyorum
eski erkek arkadaşım ondan ayrıldım die dünyayı bana zindan ettii her beni gördüğünde bana hakaret ediyor bunun karşısına nasılçıkabilirim?

tınlama, yoksay, görmezden gel derim ben ... :1hug:

ısıracak köpek dişini göstermez.. ben böylelerinin erkekliğine tükürimm... biz onlardan dahaa dlikanlıyız bee... benim de başımda bi tane var.. eski nişanlım..numaramı değiştirdim gene bulmuş nasıl bulmuşsa... sevgilimin yanında beni aradı.. numarayı tanıdım açmadım.. sevgilim aç aç ne diyormus bakim dedi.. yok açmıcam dedim.. msj geldi.. niye açmıyosun telefonu o ib... nin yanındasın değil mi.. bi de sevgilime küfrdiyoo.. sevgilim de gördü msj ı.. ben sinirden titriyorum ama.. eve geldim.. ama titriyorum sinirden.. nasıl benim rahatımı bozmaya çalişir.. benim sevgilime küfreder yaa.. hemen msn e ekledim.. kabul etti.. ağzıma ne geldiyse söyledim.. bi daha hayatımın hiç bi deliğinden çıktığını görmicem seni pişman ederim bak basına bişi gelirse benden bil dedim... anlayacaği dilden konustum bir sürü hakaret ettim. ailene yakısır bir evlat ol bu yaptıklarını anlatsam yüzüne tükürürler dedim.. bi daha bi msj ın gelsin anında ailene anlatacam haberin olsun dedim.. bu sefer kurtuldum sanırım.. sustukca alttan aldıımı sandı üzerime geldi yaa.. ayip yaa

ısıracak köpek dişini göstermez.. ben böylelerinin erkekliğine tükürimm... biz onlardan dahaa dlikanlıyız bee... benim de başımda bi tane var.. eski nişanlım..numaramı değiştirdim gene bulmuş nasıl bulmuşsa... sevgilimin yanında beni aradı.. numarayı tanıdım açmadım.. sevgilim aç aç ne diyormus bakim dedi.. yok açmıcam dedim.. msj geldi.. niye açmıyosun telefonu o ib... nin yanındasın değil mi.. bi de sevgilime küfrdiyoo.. sevgilim de gördü msj ı.. ben sinirden titriyorum ama.. eve geldim.. ama titriyorum sinirden.. nasıl benim rahatımı bozmaya çalişir.. benim sevgilime küfreder yaa.. hemen msn e ekledim.. kabul etti.. ağzıma ne geldiyse söyledim.. bi daha hayatımın hiç bi deliğinden çıktığını görmicem seni pişman ederim bak basına bişi gelirse benden bil dedim... anlayacaği dilden konustum bir sürü hakaret ettim. ailene yakısır bir evlat ol bu yaptıklarını anlatsam yüzüne tükürürler dedim.. bi daha bi msj ın gelsin anında ailene anlatacam haberin olsun dedim.. bu sefer kurtuldum sanırım.. sustukca alttan aldıımı sandı üzerime geldi yaa.. ayip yaa

höh :bbo: akannehir ''ısıracak köpek dişini göstermez..'' bu sözü tuttum canım a.s

ama nasıl anlatayım onu onun kimseden korkusu yok olsa direk yapardım ama adım gibi biliyorum bikeresinde denemeye kalktım bana söylediği şu oldu sen beni yakarsan ben seni kül ederim artık siz düşününnnn

canım bak benım eskı erkek arkadaşımdan bende bu yuzden ayrılamadım ben aşiret reisi torunuyum mahvederım yolda gıderken tırlara diikkat et aniden birisinin frenı patlamasın vs. ve ben cok sevmıştım zamanında bu adamı ve aıleme soylemesınden korktum adam özel hayatımı anlatmaya başladı ınsanlara aıleme anlattım herseyı zaten erkek arkadaşım oldugunu bılıyorlardı kendısını ve anlattıktan sonra babam herseyde arkandayım kızım sen benım kzımsın bı hatan varsa da eger dedı ve o sırada gene o aradı bende dedımki aıleme herseyı anlattım mahkemeye gıdıyoruz mahkemede özel hayatı anlatmayı ve benı kül etmeyi sen o zaman görürsün o zaman hesaplaşırız ablası ıle kendısının paçaları tutuştu ve bınlerce özür dilediler bız ettık sen etme dedıler.korkun oldugunu bellı etme önemli olan bu.

Back
X