ısıracak köpek dişini göstermez.. ben böylelerinin erkekliğine tükürimm... biz onlardan dahaa dlikanlıyız bee... benim de başımda bi tane var.. eski nişanlım..numaramı değiştirdim gene bulmuş nasıl bulmuşsa... sevgilimin yanında beni aradı.. numarayı tanıdım açmadım.. sevgilim aç aç ne diyormus bakim dedi.. yok açmıcam dedim.. msj geldi.. niye açmıyosun telefonu o ib... nin yanındasın değil mi.. bi de sevgilime küfrdiyoo.. sevgilim de gördü msj ı.. ben sinirden titriyorum ama.. eve geldim.. ama titriyorum sinirden.. nasıl benim rahatımı bozmaya çalişir.. benim sevgilime küfreder yaa.. hemen msn e ekledim.. kabul etti.. ağzıma ne geldiyse söyledim.. bi daha hayatımın hiç bi deliğinden çıktığını görmicem seni pişman ederim bak basına bişi gelirse benden bil dedim... anlayacaği dilden konustum bir sürü hakaret ettim. ailene yakısır bir evlat ol bu yaptıklarını anlatsam yüzüne tükürürler dedim.. bi daha bi msj ın gelsin anında ailene anlatacam haberin olsun dedim.. bu sefer kurtuldum sanırım.. sustukca alttan aldıımı sandı üzerime geldi yaa.. ayip yaa