Nişan lutfen yardım damat sandıgı olurmu ?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

didempolat

KOCASININ BITANESI....
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
938
0
96
İstanbul
lutfen yardım......
damada bohca goturcez... degısık bıseyler olsun ıstıyrum ...aklıma bısey geldı ama sacma olurmu sızce su derılı sandıklar varya bana kremınden geldı damada da sıyahından alsak olurmu ıcıne pıjamalar felan konulur ne dersınız..... bıseyleryazarsanız .....ohaoldumsmile :sinifsinif:

ya bence o sandık pek uygun olmaz şu deri çeyiz sandıklarını diyosun dimi? çok güzel bohçalar var hem düğünden sonra 2 sandığı nereye sığdıracaksın :bbo:

Haklısınız galıba nereye koyucam sonra oda var....ya degısık fıkırlerı olan varmı yardımmmmmmm........ya aslında kafama takmıyorum okadarda askıma guzel seyler yapmak ıstıyrm.......

valla bizim mobilyalar belli siyah beyaz o beyaz bende siyah sandık aldım..onun içinde olacak eşyaları.ayrıca bohçayada sarıcam..sandıklarda kullanılır bence..sandık hem daha deli toplu olur diye düşündüm ben..

bana sandıkla gelmişti bende bavulla götürmüştüm. sonrasında kullanışlı olur hem.

saolun arkadaslar ya bırden sıtres oldum pazar gunu nısanım var.....haftaya pazarda nısan bhcası gotrcem farklı goze carpsın ıstyrm onların bana getrdıgı okadar farklı degılsı ben farklı olayım dedım....

bavul alıp süsle o zaman canım bence. farklı olur; çünkü bavul yöntemi pek yaygın değil henüz. tüllerle de süslersin, dev bi hediye paketi gibi olur.

saolun arkadaslar ya bırden sıtres oldum pazar gunu nısanım var.....haftaya pazarda nısan bhcası gotrcem farklı goze carpsın ıstyrm onların bana getrdıgı okadar farklı degılsı ben farklı olayım dedım....

sandık çok abartı bence sempatiksalakcinni

sıkma canını o güne kadar bişeler gelir aklına ALLAH tamamına erdirsin :kedi:

canım bencede hasır kutu hoş olur bohçalarını birde tül ile süslersen daha güzel olur sanırım geçen pazar nişanım oldu bende öyle yapmak istedim ama nişanlım çalışmak zorunda olduğu için nişan akşamı döndüler:a015: veremedim kısmetse düğünde artık..ama tül ile süsleyip koyarsan hoş olur tabi sen bilirsin hayırlısı olsunyerimseniben

Back
X