Lütfen yardım deliricem

Gulyigit123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
57
5
1
25
Günaydın kızlar. 3 haftalık hamileyken doktora gittim ultrasyon ile baktı zaten kesenin bu kadar hızlı olusmayacagini biliyordum sadece karnım ağrıyor diye gitmiştim, doktor karnında sıvı var belki adet dönemindeysen yumurtalıkların catlamistir belkide iç kanamadir dedi kan tahlili aldı sonuç güzel çıktı sıvı da zamanla geçer dedi. Ama çok tedirginim burda ohss gibi şeyler okudum telaş yapmam gerekiyor mu?

Günaydın kızlar. 3 haftalık hamileyken doktora gittim ultrasyon ile baktı zaten kesenin bu kadar hızlı olusmayacagini biliyordum sadece karnım ağrıyor diye gitmiştim, doktor karnında sıvı var belki adet dönemindeysen yumurtalıkların catlamistir belkide iç kanamadir dedi kan tahlili aldı sonuç güzel çıktı sıvı da zamanla geçer dedi. Ama çok tedirginim burda ohss gibi şeyler okudum telaş yapmam gerekiyor mu?
tüp bebek mi yaptırdınız?

Daha önce kist varsa atıyor olabilir, onu görmüştür. Ohss aşılama be tüp bebek tedavisi için ilaç alındığında ortaya çıkan bir tablo, doğal yollarla oluşmaz. Delirecek bir şey yok yani, hayırlı olsun ☺️

Daha önce kist varsa atıyor olabilir, onu görmüştür. Ohss aşılama be tüp bebek tedavisi için ilaç alındığında ortaya çıkan bir tablo, doğal yollarla oluşmaz. Delirecek bir şey yok yani, hayırlı olsun ☺️
Çok teşekkür ederim kist adet zamanlarımda olusuyordu adetim bitince atıyordum ultrasyon ile takıp edilmişti umarım öyledir. Çok teşekkür ederim darısı isteyenlerin başına inşallah 🙏

Sıvı neyden oluşur doktorların ağzından asla laf alamiyorum devlete gitsem amenna özel bile artık ilgisiz olmuş
Sıvı bilmiyorum ki ben çok anlamam ama yumurta catlmadigi zaman sıvı olur siz başka doktora gitme şansınız varmi sadece muayene olun oda ayni şeyleri diyecek mi demezse herşey yolunda falan derse doktorun dediklerini anlatin

öncelikle hayırlı olsun sakin ol canım henüz çok erken bir gün ara verip tekrar kan ver emin ol bugünlerin tadını çıkar allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin isteyenlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Back
X