- 20 Şubat 2022
- 39
- 11
- 38
- Konu Sahibi Selcan9496
32 haftalık gebeyken nst ye bağlandım ve doğum sancın var dediler 100lere vuran sık gelen sancılar. Ama ben hiç hissetmedim. İşe gidecektim. Açıklığıma baktılar 1 parmak dediler. Suyum gelmedi. 2 hafta hastanede yattim calestone iğne yaptılar bebeğin ciğeri gelişsin diye nidilat endol icirdiler. Her gün alttan hem usg hem açıklık kontrolü yaptılar. Sonra taburcu ettiler. Sancın olursa gel dediler. Sakın evde doğurma dikkat et dediler. İyide ben sancı hissetmiyorum ki.
Doğumun başladığını suyum gelmezse nasıl anlayacağım?
Eğer dogumda da sancıyi hissetmezsem ne zaman ıkınmam gerektiğini nerden bileceğim?
Bana suni sancı mı verecekler? Ama zaten sancım var sadece ben hissetmiyorum.
Banaa sancın olursa hemen acile gel dediler. Sorun şu ki anlamıyorum hissetmiyorum. Nasıl gideyim acile?
Bebek hareketi gibi geliyor karnimdaki her şey. Minicik minicik sızılar. Bunlar için acile gitmeli miyim?
Sarı sümük gibi akıntım var. Enfeksiyon mu (vajinada yanma var ama koku yok) yoksa bu nişan mı bilmiyorum. Minicik bi kahverengi sümüğümsü akıntım da oldu.
2 hafta önce 37. Haftaya kadar çalışırım ben birşeyim yok diyen insandim. Şimdi hicbirsey bilmiyorum. Psikolojik olarak çöktüm. Korkutuldum. Çok korkuyorum hissetmezsem bebegime birşey olursa diye.
1 parmak açıklıkla ve hissedilmeyen sancı ile uzanıyorum sürekli.
Yok mu akıl verecek tecrübeli biri?
Doğumun başladığını suyum gelmezse nasıl anlayacağım?
Eğer dogumda da sancıyi hissetmezsem ne zaman ıkınmam gerektiğini nerden bileceğim?
Bana suni sancı mı verecekler? Ama zaten sancım var sadece ben hissetmiyorum.
Banaa sancın olursa hemen acile gel dediler. Sorun şu ki anlamıyorum hissetmiyorum. Nasıl gideyim acile?
Bebek hareketi gibi geliyor karnimdaki her şey. Minicik minicik sızılar. Bunlar için acile gitmeli miyim?
Sarı sümük gibi akıntım var. Enfeksiyon mu (vajinada yanma var ama koku yok) yoksa bu nişan mı bilmiyorum. Minicik bi kahverengi sümüğümsü akıntım da oldu.
2 hafta önce 37. Haftaya kadar çalışırım ben birşeyim yok diyen insandim. Şimdi hicbirsey bilmiyorum. Psikolojik olarak çöktüm. Korkutuldum. Çok korkuyorum hissetmezsem bebegime birşey olursa diye.
1 parmak açıklıkla ve hissedilmeyen sancı ile uzanıyorum sürekli.
Yok mu akıl verecek tecrübeli biri?
Son düzenleme: