D Derininsi Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2021 5 1 1 30 26 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Derininsi #1 Merhabalar ben 3 haftalik hamileyim ve bu sabah afedersiniz gunluk pedimde kahverengi bir leke bulaşmasi gördüm bu riskli bir durum mu ?
Merhabalar ben 3 haftalik hamileyim ve bu sabah afedersiniz gunluk pedimde kahverengi bir leke bulaşmasi gördüm bu riskli bir durum mu ?
I LoVe You Rabbime şükürler olsun🥰🥰 Kayıtlı Üye 20 Aralık 2019 3.332 En iyi cevaplar 1 2.546 83 24 26 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Derininsi #2 Derininsi .!.: Merhabalar ben 3 haftalik hamileyim ve bu sabah afedersiniz gunluk pedimde kahverengi bir leke bulaşmasi gördüm bu riskli bir durum mu ? Genişletmek için tıkla... Yerleşme kanaması olabilir ama sen yinede bı doktora görün derim ilk ayda oluyormuş lekelnme çünkü ben 2 aylıkken olmuştu bı sorun yoktu ama yinede gittim hastaneye en azından için rahat etti
Derininsi .!.: Merhabalar ben 3 haftalik hamileyim ve bu sabah afedersiniz gunluk pedimde kahverengi bir leke bulaşmasi gördüm bu riskli bir durum mu ? Genişletmek için tıkla... Yerleşme kanaması olabilir ama sen yinede bı doktora görün derim ilk ayda oluyormuş lekelnme çünkü ben 2 aylıkken olmuştu bı sorun yoktu ama yinede gittim hastaneye en azından için rahat etti