Lutfen yardim edermisiniz?

Hcr93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
9
0
1
32
Merhaba sevgili hanimlar sizlere bir sorum olucak yardim edersiniz cok sevinirim.Yaklasik adetime iki hafta kala birlikteligim oldu yani 4 kasim 14 kasimdada adetim oldu fakat adetim hic olmadigi kadar siddetliydi.Adetim olup bitdikden sonra kendimi hic olmadigi kadar yorgun hiss etdim neredeyse tum gunumu uyuyarak geciryorum kasiklarimda ve rahmimde hatta bacaklarimda siddetli agrilar var.Icimde sanki birsey yaniyor gibi karnimida iceri zar zor cekiyorum en onemliside goguslerimde renk degisikliyi var.Acaba hamile ola bilirmiyim? Adet meselesi kafami cok karistiyor.

Yani canım gidip bir idrar testi yapmak çok mu zor??
Biz şimdi nerden bilelim olabilirmi olamazmı. Aşırı kanaman olduysa vücut halsiz düşmesi de normal. Bacak ağrısı da. Şiddetli adetlerde bu olabiliyor.

Zaten buraya soru sorma amacli geldim testi adet gecikmesinden sonra yapabilirim ancak bu soruyu benim durumumda olan anne adaylarina sordum

Hamile olduğu halde adet olanlar var.. Belirtilerin de hamilelik belirtisi.. O yüzden bence kan testi yapsan iyi olur.. İdrar da çıkmayabilir ama kan daha garanti..

cok umutlandim simdi insallah hamile olurum cok istiyorum bu bebegi :KK46:

Merhaba sevgili hanimlar sizlere bir sorum olucak yardim edersiniz cok sevinirim.Yaklasik adetime iki hafta kala birlikteligim oldu yani 4 kasim 14 kasimdada adetim oldu fakat adetim hic olmadigi kadar siddetliydi.Adetim olup bitdikden sonra kendimi hic olmadigi kadar yorgun hiss etdim neredeyse tum gunumu uyuyarak geciryorum kasiklarimda ve rahmimde hatta bacaklarimda siddetli agrilar var.Icimde sanki birsey yaniyor gibi karnimida iceri zar zor cekiyorum en onemliside goguslerimde renk degisikliyi var.Acaba hamile ola bilirmiyim? Adet meselesi kafami cok karistiyor.
Canim olabilirsin ama test yaptir yada bir kadın dogumcuya git kafanda birsey kalmasın. ama eğer kistin falan varsa oda fazla olmasina etkilidir inşallah hersey gönlünce olur allah yardimcin olsun.

Insallah canim doktordan randevu aldim insallah hersey yolunda gider :) yok kistim fln yok birliktelikden once adetimde sagligimda gayet yerindeydi tesekkurler allah hepimizin yardimcisi olsun

Eger adetini üstüne gördüysen simdi idrar testi yapsan çıkar cunku adı üstünde yerleşme kanaması yani bizim bildigimiz üstüne görme bebeğin rahme yerleşmesi sebebiyle olur. Dolayısıyla idrar testi yapmak icn adet gecikmesini bekleme ama cok yogun kanaman olduysa ustune gorme olmayabilir umudunu kirmak istemem

Yok okudum yerlesme kanamasi degildi ama hamileykende adet gorule biliyo bazen onun icin umutluyum yasadiklarim hamilelik belirtileri ile bire bir insallah kan testinde olumsuz cevap :KK43: almam

Back
X