Lütfen yardim edin acil :(

Marymelisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
124
33
48
26
27.haftamdayim aslında son 2 3 haftadır var ama 2 gündür çoğaldı vajinamda aşırı ağrı yürürken bile zorlaniyorum gece yatarken olsun lavabo ya girip çıktığımda olsun çok zorlaniyorum hormonal olabilir fakat korkutuyor artik randevu alamadım bide araya yasaklar girdi ancak bayramdan sonra randevu alabildim ama o zamana kadar endişelenmiyorum yardımcı olabilir misiniz acaba şiddetli ağrı cekiyorum

Canım benim doktor değilim. Konu başlığı garip buldum. Böyle gören olur mu bilmiyorum. Anneme sordum canım. Lavobo yapmakta zorlanıyormuş. Oturup kalma garip bir his varmis. Bu arada annem 6 kez dogum yaptı. O yüzden yazıyorum. Ama hamilelikte çok ağır bir hissiyat yok. Annem çok ağrılı zorlayici bir şey olamaz diyor. Rahim sarkması olabilir yada düşmesi. Eğer kötü bir şey hissediyorsa. Özel doktora gitsin diyor. Özel bir doktoru arasın bilgi alsın yani en azından çok uzun bir süre. Kötü bir şey varsa geri dönüşü olmayacak bir zaman dilimi.

Bebeğin kilosu artıkça yani büyüdükçe artar kaslarla alakalı ilk hamilelik mi

Canım benim doktor değilim. Konu başlığı garip buldum. Böyle gören olur mu bilmiyorum. Anneme sordum canım. Lavobo yapmakta zorlanıyormuş. Oturup kalma garip bir his varmis. Bu arada annem 6 kez dogum yaptı. O yüzden yazıyorum. Ama hamilelikte çok ağır bir hissiyat yok. Annem çok ağrılı zorlayici bir şey olamaz diyor. Rahim sarkması olabilir yada düşmesi. Eğer kötü bir şey hissediyorsa. Özel doktora gitsin diyor. Özel bir doktoru arasın bilgi alsın yani en azından çok uzun bir süre. Kötü bir şey varsa geri dönüşü olmayacak bir zaman dilimi.
Tesekkur ederim genelde bu tür acil diye belirtmezsek cevap gelmiyor gerçekten çok aşırı ayrım olduğu için acil diye belirttim 😊

Back
X