Lütfen yardım edin Aklım çok karışık

Cicektozu

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
77
32
18
Merhaba bir buçuk yıllık evliyim.Maalesef evlendiğimiz ilk günden beri hep cinsel yönden sorunlarımız oldu.Benim çok fazla canım aciyordu ayda bir defa bile doğru düzgün ilişki yaşamadık.Sonra erken menopoza girdiğimi öğrendim hemen tüp bebek tedavisine başladık ama maalesef ondan da olumsuz yanıt aldık.Beş aydır ilişkiye girmiyoruz.Ne eşim bana yaklaşıyor ne ben ona yaklaşıyorum.ayni evin içinde iki yabancı gibi takılıyoruz.o bir odada oyun oynuyor ben bir odada kitap okuyorum.Tartismiyoruz bile birbirimizle.Ne zamana kadar böyle devam edecek bilmiyorum.Surekli kendimi suçlamaktan eksik hissetmekten yoruldum.Anne olmak istiyorum maalesef birlikte olmadığımız için sansimda her geçen gün azalıyor.Cok mutsuzum evliliğimi nasıl kurtaricam

Merhaba bir buçuk yıllık evliyim.Maalesef evlendiğimiz ilk günden beri hep cinsel yönden sorunlarımız oldu.Benim çok fazla canım aciyordu ayda bir defa bile doğru düzgün ilişki yaşamadık.Sonra erken menopoza girdiğimi öğrendim hemen tüp bebek tedavisine başladık ama maalesef ondan da olumsuz yanıt aldık.Beş aydır ilişkiye girmiyoruz.Ne eşim bana yaklaşıyor ne ben ona yaklaşıyorum.ayni evin içinde iki yabancı gibi takılıyoruz.o bir odada oyun oynuyor ben bir odada kitap okuyorum.Tartismiyoruz bile birbirimizle.Ne zamana kadar böyle devam edecek bilmiyorum.Surekli kendimi suçlamaktan eksik hissetmekten yoruldum.Anne olmak istiyorum maalesef birlikte olmadığımız için sansimda her geçen gün azalıyor.Cok mutsuzum evliliğimi nasıl kurtaricam
Bu bahsettiğiniz durumlar çok ciddi sıkıntı. Birbirinize sevginiz var mı? Ev arkadaşı gibi olmuşsunuz. Bence profosyonel bir şekilde destek alın. Yani evlilikte hem kadın hemde erkek için cinsellik çok önemli. Eşinizle konuşup dr a gidin. Anne olmak herkesin hakkı ama sizin normal yolla olacaksa bile bu durumunuz yüzünden olmamış.

Bu bahsettiğiniz durumlar çok ciddi sıkıntı. Birbirinize sevginiz var mı? Ev arkadaşı gibi olmuşsunuz. Bence profosyonel bir şekilde destek alın. Yani evlilikte hem kadın hemde erkek için cinsellik çok önemli. Eşinizle konuşup dr a gidin. Anne olmak herkesin hakkı ama sizin normal yolla olp
Bu bahsettiğiniz durumlar çok ciddi sıkıntı. Birbirinize sevginiz var mı? Ev arkadaşı gibi olmuşsunuz. Bence profosyonel bir şekilde destek alın. Yani evlilikte hem kadın hemde erkek için cinsellik çok önemli. Eşinizle konuşup dr a gidin. Anne olmak herkesin hakkı ama sizin normal yolla olacaksa bile bu durumunuz yüzünden olmamış.
Profesyonel yardimi gereksiz görüyor.Görücü usulü evlendik zaten hiç bir zaman çok yakın olmamıştık.Bazen kendimi erkek arkadaşı gibi hissediyorum o derece uzak duruyor.Lafta evet seviyor ama karı koca gibi değiliz

Özelinizi bilmiyorum ama siz biraz ilgi gösterseniz eşinize. Belki sizden bekliyordur belki sizden ilgi görünce o da karşılık verecektir.

Bence siz ilgi gösterin eşinize erkekler bu gibi durumlarda biraz geri çekiliyor onlarda stres oluyo haliyle yani belki herkes için geçerli diil ama benim eşimde öyle olmuştu farkediyodum ve ben ona yaklaşıyodum konuşuyodum gülüp eğleniyoduk sonra kendiliğinden geliyo devamı erkeklerinde rahatlamaya ihtiyacı var

Evliliğin en temel şeylerinden biri yok ve bunun için bence geç bile kalmışsınız öncelikle sizin neden istemediğiniz önemli vajinusmus gibi birşeyse tedavisi mümkün isteksizlikse yine psikolojik açısından tedavisi mümkün daha çok yeni evlisiniz ve en istekli en güzel zamanlarınız olması gerekirsen suan bence yanlış bi düzeydesiniz bende kesinlikle çocuktan önce birbirinize iyi gelmeyi evliliğinizi güzelleştirmeyi ön plana koymalısınız ve bunun içinde mutlaka evlilik terapisti Emin’im ki çok iyi gelecektir bir araştırın derim

Çocuğu bir müddet gündeminizden çıkarın. Bende tüp bebek tedavisi görüyorum ve ilaçlar beni çok yoruyor.
Cinsel sorunlarınız için terapi alın.
Eşiniz muhtemelen sizin canınızın yAndığı için uzaklaştı. Evveliyatla bu sorunu çözün.
Çocuksuz bir evlilik olur ama şu an yaşadığınız kopukluk devam ederse evliliğinizde tehlikeye girer. Önce evliliğinizi rayına koyun.

Back
X