• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edın aklım çok karışık :(

talia06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
13
0
86
Ankara
Merhaba arkadaşlar o kadar zor durumdayımki nolur bana akıl verin :(
şuan yaşım 18 evlilik süreci içerisindeyim yalnız bu evliliğe ailem karşı çıkıyo vazgeçmem için elinden geleni yapıyolar sürekli soğutmaya çalışıyolar nikahımız 3 haziranda imam nikahımızı üç hafta önce yaptık ve 10 gün önce ilişkiye girdim hamile kalabilme ihtimalim beni korkutuyor çünkü bu evden çıkmadan yaşadım bu olayı kendimi çok suçlu hissediyorum bi kaç gün daha geçmesini bekliyorum test yapmak için hamile isem aldırmayı bile düşünüyorum o kadar karışıkki kafam ne yapacığımı bilmiyorum nişanlım hep arkamda ama ben kendimi çok kötü hissediyorum nolur akıl verin bana :( düşüncelerinizi bekliyorum ..

canım yaa evlenmeden birlikte olmana üzüldüm açıkçası ama sen istiyosun ailen özellikle annenin gönlü olmadığı sürece hiç bi işten hayır gelmez ben çok yaşadım ve çevremde de gördüm annenin gönlü olmayınca mutlaka sorun çıkıyor onlar senden daha tecrübeli onların gördüğü senin görmediğin bir şey vardır mutlaka yoksa neden senin isteğine karşı çıksınlar :(

imam nikahına güvenip keşke bu işe girişmeseydiniz..
düğününüze az kalmış ama sabredememişsiniz..
nişanlın arkandaysa ve hamilelik şüphelerin varsa neden aldırırım falan diyorsun

Biz şimdi sana bu yaşta evlenmeye kalkışmanın zararlarını mı anlatıcaz?
Kürtaj olmanın doğru olmadığını mı anlatıcaz?
Ailenin karşı çıktığı evliliğe balıklama atlamanın sonucunu mu anlatıcaz?
Resmi nikah olmadan ilişki yaşayıp da korunmadığın için olabileceklerden mi bahsedicez?

Daha 18 yaşında kendinize neden böyle dertleri isteyerek yüklüyorsunuz onu bi' anlasam çok şey anlatırım ben de... Neyse.

canım madem sonradan kötü hissedecektin kendini neden bu işe kalkıştın ? bir heves uğruna vicdan yapıyorsun işte şimdi ... sıkma canını nişanlın arkandaysa sorun olmaz.. ailenede söyle artık kararımı verdim olumsuz yorumlar yapmayın bana diye

Hamileysen bebeğini aldıracaksın öyle mi?

O İŞ OLURKEN AKLIN NERDEYDİ ACABA*?

Senin hatanı ufacık yavru mu kapatacak.

Umarım gebe değisindir

tebrik ediyorum..
2 ay sonra düğünüm var hala acaba evliliğe hazır mıyım diye tereddütlerim var 25 yaşındayım ayrıca..
ben evliliğin sorumluluğuna karşı bu yaşımda acaba derken 18 yaşında evliliğe,cinselliğe böylesine
hazır kızları görünce kendimde gariplik hissetmemek elimde değil açıkçası:44:

Hmileysen bebeğini aldıracaksın öyle mi?
Hatanı ufacık yavrun kapatacak.
iNŞallah hamile değilsindir....

nıye bırseylere bu kadar acele ediyorsunuz anlamıyorum!! nereye koşturuyorsunuz.. dugunun olacak hersyeın olacak nıye kendınızı erkenden tüketiyorsunuz?? hersey zamanında yaşanırsa tatlı olur... 18 yaş bu söyledıklerın ıcın cok kucuk emın ol..inşallah mutlu olursun demekten baska bırsey bulamıyorum..!!!!

Önce hükümet nikahı demiyorlar boşuna .:) yaşına göre boyundan büyük işlere kalkışmışsın,artık yapacak bir şey yok.:36:

ailemin istememe sebebi kültür çatışması ve benden 10 yaş büyük olması nişanlımın.kesin aldırırım demiyorum sadece vicdan azabı çekiyorum erken yaşadığım için bu olayı.Ailemi düşünüyorum nikah tarihi belli iken ve onlar beni hala vazgeçirmeye çalışırken yaptığım şey çok canımı acıtıyo aklıma geldikçe

Açıkcası çok üzüldüm durumuna..Çünkü pek iyi görünmüyor. Evelnmeden seninle ilişkiye girmek isteyen bi erketen ne beklenir bu 1. İkincisini tahmin etmen lazım bu yaşta bu ilişkinin acelesi ne. Üçünsü ikincinin devamı zaten bu yaşta evlenme derdine ne oldu? yanlışların hep birbirinin devamı.. Annene herşeyi bahsette bi konuda sana yardımcı olmaya çalışır en azından. Dua et herşeyin hayırlısı.
(Aynı yaştayız bu arada)

Son düzenleme:
nıye bırseylere bu kadar acele ediyorsunuz anlamıyorum!! nereye koşturuyorsunuz.. dugunun olacak hersyeın olacak nıye kendınızı erkenden tüketiyorsunuz?? hersey zamanında yaşanırsa tatlı olur... 18 yaş bu söyledıklerın ıcın cok kucuk emın ol..inşallah mutlu olursun demekten baska bırsey bulamıyorum..!!!!

Evet ya.
Ne kadar sabırsız şimdiki gençlerin çoğu.

Allahım büyük konuşmayayım.
2 tane kızım var.Haklarında hayırlısı...

aılende karsıymıs keske dıkkatlı olsaydın :14:

sana onerıcem tek bılgı hamıleysenbıle sakın aldırma
sakın :50::50:
ılerde vıcdan azabı cekmen daha kotuolur nasılsa evlencekmıssınız hem kendı bebegının katılı olmus olursun ole dusun ve aldırma oleyse bıle
yaptıgın hatayı bebegın cekmesın cnm
uzaktan solemesı kolya dıyosun belkı ama hem ahıretın ıcın hem vıcdanın ıcın sadece bole bı onerıde bulunabılrım :14::14::14:

Açıkcası çok üzüldüm durumuna..Çünkü pek iyi görünmüyor. Evelnmeden seninle ilişkiye girmek isteyen bi erketen ne beklenir bu 1. İkincisini tahmin etmen lazım bu yaşta bu ilişkinin acelesi ne. Üçünsü ikincinin devamı zaten bu yaşta evlenme derdine ne oldu? yanlışların hep birbirinin devamı.. Annene herşeyi bahsette bi konuda sana yardımcı olmaya çalışır en azından. Dua et herşeyin hayırlısı.
(Aynı yaştayız bu arada)
bence de haklısın en azından annene anlat anne tavsiyesi kadar güzel bi şey yoktur olan olmuş yapcak bir şey yok bence nişanlına geçici hevesle bağlanmışsın 18yaş için çok normal ilişkiye girdim diye hayatını mahvetme bence bekle bir kaç sene hala seviyorsan evlenirsin

bence de haklısın en azından annene anlat anne tavsiyesi kadar güzel bi şey yoktur olan olmuş yapcak bir şey yok bence nişanlına geçici hevesle bağlanmışsın 18yaş için çok normal ilişkiye girdim diye hayatını mahvetme bence bekle bir kaç sene hala seviyorsan evlenirsin

Katılıyorum....:40:

O işi yapmaya utanmıyorsunuz da çocuğunuzu doğurmaya mı utanıyorsunuz?? Kullardan değil Allah'tan korkun.insan kendi bebeğini nasıl öldürür pes yani.

canım yaşın daha çok genç yani evlilik için bana erken gibi geliyor ama madem birbirinizi çok seviyorsunuz o zaman diyecek birşeyim yok ailen mutlaka ikna olacaktır ama ilişkiye girmekte acele etmişsin eğer gerçekten hamile kalmışsan bile nasılolsa evleneceksiniz ama keşke önlem alsaydınız şimdi bu korkuyu yaşıyor olmazdın artık olan olmuş üzülmemeye çalış

kızlar eşi olacak insan evliik çağında, 10 yaş büyükmüş demek ki 28, emin olun oturup da konu sahibinin büyüyüp olgunlaşmasını beklemez. Zaten ailesi de istemiyordu falan der, sonra vınnnnn! :34:

Back
X