• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin bana!!

Bartug

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
28
6
86
Size soruyorum arkadaşlar bir erkek sevgilisi varken instagramd neden başka bir kızın sürekli resimlerini beğenir üstelik özel olarak girilmiş kızın profiline ve resimlerini beğenmiş anasayfada da çıkmıyor yani bana yardım edimn lütfen kafam çok karışık😔

not;kız bu sene tanıştığı sınıf arkadaşı ve bana okul ortamında aynı masada oturduğu isimlerin içinde bu kız da olduğunu söylüyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bunun pek çok nedeni olabilir,bu nedenler ilişkinizi irdelemek adına:
1)siz ve sevgiliniz kaç yaşındasınız,ne kadar süredir çıkıyorsunuz,aranız iyi mi,sizin instagram hesabınız var mı ve sevgiliniz olduğunu biliyor mu?
ama açık konuşayım ben bunda bir yanlışlık göremiyorum sonuçta haremlik selamlık yaşamıyoruz,kıza karşı aşırı yakın hareketleri olmadığı için şüphelenmek gereksiz.Yani ortamında yalnız 1 kız arkadaş olması bile çok az aslında bizim üniversitedeki arkadaş grubumda kız da erkek de çoktu.:40:

Liseden beri çıkıyoruz şuan ikimizde üniverstedeyiz farklı yerlerde tabi.yaşımız 23 benim instagram hesabımda var ama bu çocuk instagramı bnden öğrendi ve maşşallah ordan çıkmıyor sürekli o dediğim kızı takipte yani özel olarak neden girip beğensinki bayadır instagrama giremedi interneti yoktu bu yüzden beğenemedi tabi kızda resim koydu o aralarda bir sürü daha.yeni internet paketi yaptı bi baktım bizim ki bakalım yeni resim koymuş mu gibilerinden girmiş ne koyduysa beğenmiş.yanlış bişe yapmaktan çok korkuyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X