lütfen yardım edin bebeğim huzursuzlanmaya başladı

aytenserra

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
26
1
6
35
İzmir
Arkadaşlar 4 aylık kız bebeğim var 4 gün önce aşısı vardı o günden sonra hep ağlıyor emmek de istemiyor kucağımda dolaştırırsaam susuyor sadece. Uykusu da düzensizleşti. Diş çıkarıyor olabilir mi sizce eşim de ben de çok yorulduk. Aşının tesiri bu kadar uzun sürer mi yoksa başka bir şey mi vardır

aşı etkisi 4 güne kadar uzamaz derler ama belli olmaz belki etkisi vardır.. diş huzursuzluğu başlamış olabilir.. bazı bebekler çok erken çıkarıyor,ya da huzursuzluğu kaç ay öncesinden başlayabiliyor.. dişte genetik çok etkili eşiniz ya da sizçok erken dişçıkarmış mıydınız? gaz sıkıntısı da olabilir gibi.. doktoruna danışmakta fayda var tabi.. endişelenmeyin hemen küçük bebeklerin öyle bol ağlamalı kucak istemeli zamanları da olabiliyor.. ama doktoru en doğrusunu söyler..

Benim kızım da 4 aylık sanırım 4 aylık olunca bi huzursuzlanıyorlar ben dr. a götürdüm bişeyi yok dedi takma kafana yer koy ayaklarıyla fln oyna spor yaptır doktorum tavsiye etmişti işe yarıyor tatlım. Allah yardımcın olsun

bizim ne aşımız oldu ne demir ilacına başladık,ama çok huysuz
gündüz çok yoruyor memnun olmuyor sanki hiçbişeyden oyuncaklarına bakarken bile ağlıyor.
4 aylık oğlumda.
demir ilacının yan etkileri var diye biliyorum

bebeklerde bazen böyle oluyor bizimde bir keresinde aşıya denk gelmişti uyku vs bozulmuştu düzenimiz bana büyüme atağı olabileceği söylenmişti internetten bir araştırın isterseniz.Diğer fikrim ise diş normalde ilk diş 6 aylıkken çıkar ama bazı bebeklerde ağrısı çok önceden başlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…