Lutfen yardım edin.Beta hcg değerlerim.. :((

foreveryours

Çınar'ım....
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
1.091
88
363
Merhaba kızlar.Dünden beri düşünceliyim.Pazar günü degerim 47 den 121 cıkmıstı.Doktorum 90 cıksa yeter demisti.Dün ölçtürdüm 450 çıktı.720 çıkması lazimdı.1 5 katı yükselmis.Yolunda gtmeyen biseylermi var.Böyle olup yükselen varmı?Dr fena gitmiyor dedi.Moralim cok bozuldu.Yardımcı olun ne olur.Sizin nasıldı.2 kat artması lazım degilmi :(( ??

Canım hemen üzme kendini bence güzel artmış değerin inşallah Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Bence sıksık betahcg baktırıp strese girme dinlenerek geçir evde zamanını ve haftaya direk keseyi görmeye gidersin.:38:

Merhaba kızlar.Dünden beri düşünceliyim.Pazar günü degerim 47 den 121 cıkmıstı.Doktorum 90 cıksa yeter demisti.Dün ölçtürdüm 450 çıktı.720 çıkması lazimdı.1 5 katı yükselmis.Yolunda gtmeyen biseylermi var.Böyle olup yükselen varmı?Dr fena gitmiyor dedi.Moralim cok bozuldu.Yardımcı olun ne olur.Sizin nasıldı.2 kat artması lazım degilmi :(( ??

Canım hangi tarihler de yaptırdın da böyle çıktı ?? Fazla çıkması normal aynı çıkması için 48 saat sonra ilk yaptırdığın testle aynı saat te yaptırmış olman gerekir . Benimde 16/02 de 46,63 18/02 dere 110,98 çıkmıştı endişe yapma bu kadr Rabbim hayırlısını versin ...

Back
X