Lütfen yardım edin beta niye böyle oldu

bebegim10

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2024
152
24
18
32
Arkadaşlar merhaba daha önce hamilelik testlerini atmıştım 10 aydır ilk defa pozitif gördüm diye bat 11 ağustosta.ben idrar ile 9 ağustosta öğrenmiştim 11 ağustosta kan verdim 547 çıktı gayet iyiydi doktorum birdaha baktirma 10 gün sonra kontrole gel demişti ama ben daha önce bir boş bir kimyasal yaşadım ve kan pıhtılaşma sorunum vardı ben yine de dün yani 13 Ağustos günü kan verdim ve 818 çıktı 2 günde sadece %50 artmış bu da mı kimyasal yada dış gebelik anlamadım o kadar üzgünüm ki bana umut olacak birileri lazım yarın yine kan vericem bu şekilde yaşayıp sonra normal artan oldumu çok kotuyum

Arkadaşlar merhaba daha önce hamilelik testlerini atmıştım 10 aydır ilk defa pozitif gördüm diye bat 11 ağustosta.ben idrar ile 9 ağustosta öğrenmiştim 11 ağustosta kan verdim 547 çıktı gayet iyiydi doktorum birdaha baktirma 10 gün sonra kontrole gel demişti ama ben daha önce bir boş bir kimyasal yaşadım ve kan pıhtılaşma sorunum vardı ben yine de dün yani 13 Ağustos günü kan verdim ve 818 çıktı 2 günde sadece %50 artmış bu da mı kimyasal yada dış gebelik anlamadım o kadar üzgünüm ki bana umut olacak birileri lazım yarın yine kan vericem bu şekilde yaşayıp sonra normal artan oldumu çok kotuyum
Lütfen cevap verin

Bu kadar yüksek degerle öğrenip kimyasala donme ihtimali varmı
Yada artık şöyle diyorum hamilelik varsada dış gebelik olacağına kimyasal olsun başka teselli edemiyorum kendimi

İlk kanı 11.50 de verdim
Son kanı 09.45 de verdim 2 saat farkı var arada
Birde ben ilçede oturuyorum sağlık ocağında veriyorum sabah 9 da da versen 11 de de versen kanı öğlen 12.30 da ilden almaya geliyorlar yarın saat de yol sürüyor 13.00 da ildeki hastaneye bırakıyorlar orda da ne kadar bekliyor bilmiyorum ben 15.30 da öğreniyorum sonucumu.
Buda etkileyebilirmi lütfen iyi bişey deyin ama olumsuz yorumlara da çok açığım sonuçta siz iyi de deseniz kötü de deseniz ikisinden birini yasayacagim

Uyanın artık 🥹😭🤣

Bu kadar yüksek degerle öğrenip kimyasala donme ihtimali varmı
Yada artık şöyle diyorum hamilelik varsada dış gebelik olacağına kimyasal olsun başka teselli edemiyorum kendimi
ya o kadar haklısın ki iki kimyasal bi boş gebelik yaşamış biri olarak şuan bende o süreçteyim. aynı hastanede mi verdin labaratuvar farkı olabiliyor çünkü. aslında ilk öğrendiğin değer çok iyiymiş. ben 34 ile öğrendim iki gün sonra 50 idi aşırı üzüldüm. iki gün sonra188 çıktı. ve kanamalarım başladı kesin düşük yapıyorum diye düşünürken. iki gün sonra ise 721 çıktı. cuma randevum var kanamalar bitti. inşallah sağlıklıdır. çok korkuyorum. bana dr umun söylediği ilk iki testi farklı yerlerde verdiğin için böyle fark olabilir. bu kanamalarda yerleşme kanaması olabilir. yarın herşey belli olcak dış gebelikten çok korkuyorum. senide çok iyi anlıyorum. demek istediğim aynı yerlerde kan ver.

İlk kanı 11.50 de verdim
Son kanı 09.45 de verdim 2 saat farkı var arada
Birde ben ilçede oturuyorum sağlık ocağında veriyorum sabah 9 da da versen 11 de de versen kanı öğlen 12.30 da ilden almaya geliyorlar yarın saat de yol sürüyor 13.00 da ildeki hastaneye bırakıyorlar orda da ne kadar bekliyor bilmiyorum ben 15.30 da öğreniyorum sonucumu.
Buda etkileyebilirmi lütfen iyi bişey deyin ama olumsuz yorumlara da çok açığım sonuçta siz iyi de deseniz kötü de deseniz ikisinden birini yasayacagim
bu yazını sonradan gördüm bana dr umun dediği aynı yerde kan vermek önemli senin gibi hassas durumlar yaşayan gebeler için

Yarın da aynı yerde aynı saatlerde vermeye çalışıp, duruma göre 10 günü beklemeden doktorunuza gidip danışın

birde kan pıhtılaşma sorunu bende de var hemen iğneye başladık. zaten bu kimysal, boş gebelik, dış gebelik vs hep bu kan pıhtılaşmasından oluyor. bence iyi bir dr bulup hemen iğneye başlamalısın ben 34 değerle hemen iğneye başladım

birde kan pıhtılaşma sorunu bende de var hemen iğneye başladık. zaten bu kimysal, boş gebelik, dış gebelik vs hep bu kan pıhtılaşmasından oluyor. bence iyi bir dr bulup hemen iğneye başlamalısın ben 34 değerle hemen iğneye başladım
Yorumların için çok teşekkür ederim canım benim değerin sonradan çok güzel artmış inanıyorum ki sorun olmayacak senin için sağlıklı artacak 💞ben kanları aynı yerde verdim ama dediğim gibi ilçeden ile gidiyor kanlar 3,4 saat bekliyor birde ilk kanka son kan arasında 48 değilde 46 saat var oda etkilermi bilmiyorum yarınki kan sonucuna göre tabi netleşecek artık dua edelim birbirimize olurmu benim çok ihtiyacım var 🙏🏿🥹💞

Ecopirin kullanıyorum 10 aydır doktorum keseyi görmeden iğne başlamayalim dedi özelde bir doktor ve bulunduğum ilin en iyi doktoru kendisi tüp Bebek doktoru zaten 🙏🏿

Yarın da aynı yerde aynı saatlerde vermeye çalışıp, duruma göre 10 günü beklemeden doktorunuza gidip danışın
Yarında 11.40 ay randevu aldım kan vermek için canım inşallah sağlıklı bir artış olur eğer olmaz ise dediğin gibi hemen doktoruma gidicem dış gebelikse geç kalmamak için 🥹

Yorumların için çok teşekkür ederim canım benim değerim sonradan çok güzel artmış inanıyorum ki sorun olmayacak senin için sağlıklı artacak 💞ben kanları aynı yerde verdim ama dediğim gibi ilçeden ile gidiyor kanlar 3,4 saat bekliyor birde ilk kanka son kan arasında 48 değilde 46 saat var oda etkilermi bilmiyorum yarınki kan sonucuna göre tabi netleşecek artık dua edelim birbirimize olurmu benim çok ihtiyacım var 🙏🏿🥹💞
ya canım çok teşşekkür ederim. bende senin sorun yaşamayacağına inanıyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. inşallah değerlerin çok güzel ilerler.

ya canım çok teşşekkür ederim. bende senin sorun yaşamayacağına inanıyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. inşallah değerlerin çok güzel ilerler.
İnşallah tatlim benim
Yarın yazicam kan sonucumu buraya
Ha bide şunu dim ben idrar ile de test yapmaya devam ettim açıkçası testlerim koyulasiyor dolayısı ile kimyasal değildir diye düşünüyorum ama bu seferde tabi dış gebelik fikri çıkmıyor aklımdan ama iyi dusunucem iyi olsun 💞🙏🏿

Bak bu testlerin 9 unda ogrenfim 11 adet gunumdu dünde adetimin 2.gunuydu koyulaşma var demi

Eklentiler

• 1000197716.webp
    1000197716.webp
    123,7 KB · Görüntüleme: 13
Boş gebeliğin yada dış gebeliğin pıhtılaşma ile doğrudan ilgisi yok kimyasal genelde kalitesiz yumurta ve spermden oluyor vücut her zaman kaliteli üretmiyor ,boş gebelik ise kromozomsal bir problemden kaynaklanıyor sağlıklı bir fetüs gelişimi olmuyor ,dış gebelik ise tüplerde az da olsa tıkanıklık ,yoğun enfeksiyon ,rahim anomalisi ,tüp anomalisi vs …

Boş gebeliğin yada dış gebeliğin pıhtılaşma ile doğrudan ilgisi yok kimyasal genelde kalitesiz yumurta ve spermden oluyor vücut her zaman kaliteli üretmiyor ,boş gebelik ise kromozomsal bir problemden kaynaklanıyor sağlıklı bir fetüs gelişimi olmuyor ,dış gebelik ise tüplerde az da olsa tıkanıklık ,yoğun enfeksiyon ,rahim anomalisi ,tüp anomalisi vs …
senin kadar bilgili değilim doğrudur yazdıkların. 3 farklı dr da bana pıhtılaşma sebebiyle olduğunu söyledi. 2 kimyasal 1 düşük ve bi dış gebelik yaşadım. ben dr dan duyduğumu yazdım.

Anladım canım bu da olumsuz olursa artık doktorum bir yol gösterir diye düşünüyorum yoruldum artık ...

senin kadar bilgili değilim doğrudur yazdıkların. 3 farklı dr da bana pıhtılaşma sebebiyle olduğunu söyledi. 2 kimyasal 1 düşük ve bi dış gebelik yaşadım. ben dr dan duyduğumu yazdım.
Estağfurullah ben de çok doktor görüşü aldım araştırdım dış gebelik ve boş gebelik yaşadım fakat pıhtılaşmanın riski bile kalp atışından hemen sonra başlar aslında günümüzde çok fazla pıhtılaşmanın bağlandığı şey var

Back
X