Lütfen yardım edin bir damla koyu akinti oldu

beyaz kelebek88

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
164
48
18
37
Kızlar sabah çamaşirimda bir damla bile değil koyu renk bişey gördüm. Suana kadar bi daha olmadi.ağrım da yok yatın doktora gidecegim kaldig yer doktora uzak çok korkuyorum neden oldu.üzüntüden olur mu aceba

neye uzuldun bende vara yoga sinirleniyorum.troidten dolayi. bebegine bir sey olcak diye korkuyorum. akinti kahverengimiydi

Kızlar sabah çamaşirimda bir damla bile değil koyu renk bişey gördüm. Suana kadar bi daha olmadi.ağrım da yok yatın doktora gidecegim kaldig yer doktora uzak çok korkuyorum neden oldu.üzüntüden olur mu aceba
Korkmayin canm.acile gitme sansiniz varsa gidin yoksa ayaklarinizi uzatin sakin olmaya calisin.rabbim yavrucugunuzu korusun...

Hemen kötü düşünme canım. Devamı gelmediyse bişey yoktur inşallah. Enfeksiyon olabilir mi acaba diye aklıma geldi. Sarı veya yeşilimsi akıntın idrar sırasında yanman falan oluyor mu?

Can'ım inşlh kötü bişey yoktur. Ama ihmal etme ben iki üç Damla'yla gittim ve şimdi yatıyorum sürekli ve ilişki yasak dedi dr . Çünkü plesentan aşağıdaymış . Eğer gitmesem bunu öğrenemezdim. İnilh eve hiç bişey yokmuş diyip dönersin. Ama tedbir senden taktir allahtan

kırmızı aktif bir kanama olmadığı sürece korkmana çok fazla gerek yok tabiki yine kontrolüne giderek içini rahatlatabilirsin gebelikte ne yazıkki bu akıntılar hep oluyor

Evet gitirm kızlar çok şükür bişey yok.asprin aliyoRum önlem amaçlı pıhtılaşma için ondan dedi doktor bi daha olursa asprin bi gün ara ver dedi.ve oğluşum olacakmis onu da ogrendik
Hadi gözünaydın canım :) bol bol dinlen çok geçmiş olsun:)

Back
X