- 12 Şubat 2016
- 164
- 48
- 18
- 37
- Konu Sahibi beyaz kelebek88
-
Korkmayin canm.acile gitme sansiniz varsa gidin yoksa ayaklarinizi uzatin sakin olmaya calisin.rabbim yavrucugunuzu korusun...Kızlar sabah çamaşirimda bir damla bile değil koyu renk bişey gördüm. Suana kadar bi daha olmadi.ağrım da yok yatın doktora gidecegim kaldig yer doktora uzak çok korkuyorum neden oldu.üzüntüden olur mu aceba
Eşime sinirliyim bir hafta oldu dün de co üzüldüm açık renk değil kahve gibi ama çok az bir damla bile değilneye uzuldun bende vara yoga sinirleniyorum.troidten dolayi. bebegine bir sey olcak diye korkuyorum. akinti kahverengimiydi
Hemen kötü düşünme canım. Devamı gelmediyse bişey yoktur inşallah. Enfeksiyon olabilir mi acaba diye aklıma geldi. Sarı veya yeşilimsi akıntın idrar sırasında yanman falan oluyor mu?Kızlar sabah çamaşirimda bir damla bile değil koyu renk bişey gördüm. Suana kadar bi daha olmadi.ağrım da yok yatın doktora gidecegim kaldig yer doktora uzak çok korkuyorum neden oldu.üzüntüden olur mu aceba
Beyaz akintim oluyor baya akintim oluyor hatta hayir yanma da yok anlayamadimHemen kötü düşünme canım. Devamı gelmediyse bişey yoktur inşallah. Enfeksiyon olabilir mi acaba diye aklıma geldi. Sarı veya yeşilimsi akıntın idrar sırasında yanman falan oluyor mu?
Beyaz akıntı normal o zaman enfeksiyon değildir.Beyaz akintim oluyor baya akintim oluyor hatta hayir yanma da yok anlayamadim
Burun kanaması normal canım takma onu kafana benim de oluyor arada sıradaSabah gideceğiz hava çok kötüydu şimdi de çok kötü.bir daha olmadı olsa bi şekilde gidecektik.burnum da kanıyor
cok korkma canim ama ihmal etme hemen doktora git. ilac falan verecektir doktorEşime sinirliyim bir hafta oldu dün de co üzüldüm açık renk değil kahve gibi ama çok az bir damla bile değil
Dr a gidecektiniz hersey yolundadir ins3 aylıkken gittiğimde rahim ağzı normal demisti ilişki de serbesti.sorun yok demisti ins bişey çıkmaz teşekkür ederim herkese cevapları icin
Hadi gözünaydın canım :) bol bol dinlen çok geçmiş olsun:)Evet gitirm kızlar çok şükür bişey yok.asprin aliyoRum önlem amaçlı pıhtılaşma için ondan dedi doktor bi daha olursa asprin bi gün ara ver dedi.ve oğluşum olacakmis onu da ogrendik
MasaAllah ..Aspirini neye göre verdi drnuz test falanmi yaptı..Evet gitirm kızlar çok şükür bişey yok.asprin aliyoRum önlem amaçlı pıhtılaşma için ondan dedi doktor bi daha olursa asprin bi gün ara ver dedi.ve oğluşum olacakmis onu da ogrendik
Evet genetik bölümünde kan verdim PAİ 4g/5g heterizgit çıktı yaji hafif pıhtılaşma var önlem amaçlı kullanalım dedi doktorumMasaAllah ..Aspirini neye göre verdi drnuz test falanmi yaptı..
Bende genetikte test yaptirdim simdi sonuc bekliyorum.oyuzden sordum canm.cok gecmis olsunEvet genetik bölümünde kan verdim PAİ 4g/5g heterizgit çıktı yaji hafif pıhtılaşma var önlem amaçlı kullanalım dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?