• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen yardım edın ççokk kotuyum :(

visnelibrownie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
19
1
38
Muğla
Bısey paylasmak ıstıyorum. Su an cevremdekı herkes benı kahkullerımle goruyor. Kahkulllu cok guzel gozukuyorum . Ama kahkulleırmı kaldırdıgımda çok çırkınım.Benımle dalga gecmelerınden korkuyorum. Kaşlarm cok kalın. Kahkul nedenıyle sıvılcelerım fazlalastı. Kahkullerımı kaldırmadan herhangı bsey yapamazmısım . Annem de kaslarmı aldırmama ızın vermıyor. Yardım edın 13 yasındayıımm:58:

Bak canım o yaşlarda herkes çirkin olur :27: Çünkü ne çocuksundur ne kadın, annen kaşlarına izin vermez, onu halletsen sivilce sorunların geçmez. Kendine 2 yıl ver fıstık gibi olacaksın 2 yıl sonra. Sadece birazcık sabretmelisin tamam mı ablacım. Bu arada annenle beraber gidip kendine bir cilt temizleyici ürün al ve düzenli kullan. Temizliğine her daim dikkat et çok yakında farkı görürsün

13 yaşındasın canım annen doğru olanı yapıyor.bakım yap alnına sivilcelerin için zamanla düzelir ergenlik döneminde olur sivilce tabi saçlarında bunu artırıyodur.her akşam temizle alnını hem herkez kahkülün yakıştığını söylüyorsa neden kaldırmak istiyorsunki demekki sana yakışıyor bırak kalsın onlar:)))

Şu an senin gözün alıştı kendini kahküllü görmeye ondan.. çünkü bende sürekli saçlarımı toplamaya alıstım acıkken hiç bi sey yapamıorm yüzüm kasınııo falan filan... Herkes saçlarımı çok beğenio çok sağlıklı çok güzel rengi var çok gür çok güzel die gel bana sor acmıorm iste...

O sivilcelerin ergenlik sivilceleri bi o kadar o kahküllerin yaptığı sivilceler oncelikle bunu bil.. Kahküllerini kaldırdığın zaman o sivilceler zamanla azalacak... kaşlarını aldırmak için oldukca yasın küçük biraz bekle cnm...

Çok Öptüm..:70::70::70::70::70::70::70:

banyodayken saçlarınla yüzünü ovala, peeling etkisi yapyor hemde cildini yıpratmıyor.. sivilcelerinin azaldıgını göreceksin..
birdeee yasının kıymetini bil bitanem, mutlu ol, yüzünde gülümsemeyi hiç eksik etme.. cabucak gelip geçio o yaslar.. keyfine bak kıymetini bil :)

Bak canım o yaşlarda herkes çirkin olur :27: Çünkü ne çocuksundur ne kadın, annen kaşlarına izin vermez, onu halletsen sivilce sorunların geçmez. Kendine 2 yıl ver fıstık gibi olacaksın 2 yıl sonra. Sadece birazcık sabretmelisin tamam mı ablacım. Bu arada annenle beraber gidip kendine bir cilt temizleyici ürün al ve düzenli kullan. Temizliğine her daim dikkat et çok yakında farkı görürsün

ablan dogru sölemiş tatlım..:16:

Ah cnm benim resmen kendi kucuklugumu hatırladım..Tam 15 sene gecti ustunden ve ben de aynı şeyleri yaşamıştım..Hem kolumdaki kıllara sinir oluyordum ve agda yaptırmak istiyordum hem de kaşlarım kalındı ve cok utanıyodum..Ama tabiki annem izin vermiyordu..Hiç unutmam tam 15 yaşımdaydım ve gittim kollarıma sir agda yaptırdım ve o zamanlar yeni başlamıştı sir agda..Cunku beden derslerinde erkekler bile aynı bizim gibi kolların senin de diyip dalga geciyorlardı..Kaşlarımı da aldırdım aynı yerde ve eve geldimm..Annem beni belki de ilk defa öyle bir dövdü ki, ne oldugumu şaşırdım..Çok pişman olmuştum yaptıgıma cunku annem yaklaşık 2 hafta filan konuşmadı benimle..Ne yazık ki cok uzun sure de guvenmedi..O yuzden annecin ne zaman izin verirse o zaman tatlım..Biliyorum cok zor dayanmak ama başka şansın yok ne yazık ki..Benim kızım olursa izin vericem kesinlikle yaşadıklrımı hatırlıyorum ama ne yazık ki anneler zor olabilir bazen cnm..Yaşının kıymetini bil ve nolur boyle seylere uzulme cnm...

ergenlik dönemi senin olduğun süreç insanların en çirkin olduğu dönem tatlım
tam gelişme aşamasında olduğun için hem vucut hem yüzün sürekli değişiyor
bn eski resimlerime bakıyorum da ben miyim diye düşünüyorum
şimdi cildin tazecik senn öyle çok fazla bakım ürünü kullnma gece yaparken temizle bide sivilce için kaliteli bi ürün al
bide öyle ben çirkinim falan da deme Allah herkesi güzel ve özel yarattı
en büyük sorunun bu olsun
:71:iler ki yıllarda bi daha konuşalım

Back
X