- 24 Aralık 2020
- 26
- 2
- 36
- 29
- Konu Sahibi Hivdaaydin
-
Kızım 1 yaşına kadar adam akıllı ek gıda hiç almadı . Anca bir yemek kaşığı yerdi , bende sürekli emziriyordum kilosu hiç geri kalmadı. Sizde sürekli emzirin şifa olsunMerhaba arkadaşlar oğlum 10 bucuk aylik henuz bur tane bile dis çıkaramadı alt çenesinde sag ve sol tatafta etine bakinca gözüküyor ama henuz patlatamadi oglum son bir haftadir huc birsey yemiyor ağzını bile açmıyor cok zayofladi gelişimi cok geride kaldı onu görünce cok üzülüyorum sizce yemesi kilo alnadi icin ne vermeliyim yardim edin lütfen
Zaten sürekli emziriyorum baska yemiyor emzirmede olmasa mahvolmuştumKızım 1 yaşına kadar adam akıllı ek gıda hiç almadı . Anca bir yemek kaşığı yerdi , bende sürekli emziriyordum kilosu hiç geri kalmadı. Sizde sürekli emzirin şifa olsun
Üzmeyin kendinizi dediğim gibi gerçekten benım kızımda böyleydi :)Zaten sürekli emziriyorum baska yemiyor emzirmede olmasa mahvolmuştum
Umarım oyle olur cok teşekkür ederim ALLAH razı olsun biraz icim soğuduÜzmeyin kendinizi dediğim gibi gerçekten benım kızımda böyleydi :)
Ne zaman emzirmeyi bıraktım ozaman adam akıllı yedi .
Cok haklısınız ben ısrar ettikçe zaten inatlasip iyice yemiyor o yuzden ısrarlamıyorum sevdiği seyleri yapmaya çalışıyorum belki yer diyeHer çocuğun gelişimi farklıdır. Bence sorun yok geri kalmış değil. Rahat olun ya stres yapmayın öyle ya da büyüyecek. Yemesinde ısrar edip çocuğu da strese sokmayın.
Allah yardımcınız olsunCok haklısınız ben ısrar ettikçe zaten inatlasip iyice yemiyor o yuzden ısrarlamıyorum sevdiği seyleri yapmaya çalışıyorum belki yer diye
Amin allah razi olsun bütün annelerimizin yardımcısı olsun rabbimAllah yardımcınız olsun
merak etmeyin çıkar..inci gibi olur..etrafinizda hiç çıkarmayan cocuk gordunuz mu: yok.Merhaba arkadaşlar oğlum 10 bucuk aylik henuz bur tane bile dis çıkaramadı alt çenesinde sag ve sol tatafta etine bakinca gözüküyor ama henuz patlatamadi oglum son bir haftadir huc birsey yemiyor ağzını bile açmıyor cok zayofladi gelişimi cok geride kaldı onu görünce cok üzülüyorum sizce yemesi kilo alnadi icin ne vermeliyim yardim edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?