Lütfen yardım edin emin değilim ne olduğundan

Htmnc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
56
13
3
27
Erkek arkadaşımla bir ay önce sürtünme ile ilişkiye girdik boşalma olmadı kesinlikle vajina girişi olmadı ama zevk suyu gelmişti penisi yukarda göbek tarafındaydı vajinama geldi mi bilmiyorum reglim 5 gün geçtikti çok korkuyorum sizce hamile miyimdir

Erkek arkadaşımla bir ay önce sürtünme ile ilişkiye girdik boşalma olmadı kesinlikle vajina girişi olmadı ama zevk suyu gelmişti penisi yukarda göbek tarafındaydı vajinama geldi mi bilmiyorum reglim 5 gün geçtikti çok korkuyorum sizce hamile miyimdir
Hamile kalamazsınn sürtünmeyle.. spermler süpermen gibi ucamiyorlar malesef.. cok korkmussan stres yapmışsan ondan gecikmistir reglin

Stres kaynaklı gecikmistir hamile değilsindir.
Ama sayet bilmiyorsan;
Zevk suyundan da hamile kalabilirsin.Bunu konu dısı bilgi olarak buraya birakayim nerede kullanirsan kullan:d

Hamile kalmak öyle kolay olsaydı burda insanlar bir taraflarını parçalamazdı 🙄

Çok korkuyorum değilimdir demi
Hayir degilsindir bikere bosalma yok diyorsun zevk suyundaki spermlede hamile kalmak oyle kolay degil heleki surtunmeyle. Stres kaynakli gecikmen sakinles biraz hemen olursun

Konu sahibine tikla, göz ardi et, bitti. Biktim vallahi sizin türevlerden. Göz ardi ettikce yeniniz geliyor

sürtünerek ateş çıkmadıysa bişey olmaz. burada insanlar hamile kalmak için neler yapıyor bu kız cağımızda sürtündüm hamile kalırmıyım diyor

Sizin gibiler yüzünden olanlar gunahsiz yavrulara oluyo sürtünme yoluyla bu halti yaptim diyosunuz farzet ki hamile kaldiniz ki surtunmeyle olacak is degil ama oldu diyelim bu seferde evli degilim hamile kaldim bu bebegi nasil dusururum diyosunuz ben aileme ne derim diyosunuz kendinize sahip cikamayip burda akil arayan akilsizlar

O kadar anne olmak isteyen insanlar var ki onlara hamilelik haberi birer mujde gibi gelir size ise felaket bir insanin korktugu seyi yapmasida cok anlamsiz ki annelik korkulacak bisey degil bireee cahilller

Back
X