lütfen yardım edin.gebelik kesesi

daisy_izmir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
166
0
26
İzmir
merhaba arkadaşlar, 6 haftalık hamileyim.5 haftalıkken beta 600 çıkmıştı.bir hafta sonra 2250 çıktı.kese 3 mm.gelişmiş bir problem olduğunu söyledi doktorum 3.gebeliği.2 si düşükle sonuçlandı.kan sulandırıcı innohep 0.45 lik kullanıyoruz her gün.böyle bişey yaşayan var mı?kese sonradan gelişir mi?

merhaba arkadaşlar, 6 haftalık hamileyim.5 haftalıkken beta 600 çıkmıştı.bir hafta sonra 2250 çıktı.kese 3 mm.gelişmiş bir problem olduğunu söyledi doktorum 3.gebeliği.2 si düşükle sonuçlandı.kan sulandırıcı innohep 0.45 lik kullanıyoruz her gün.böyle bişey yaşayan var mı?kese sonradan gelişir mi?

merb. cnm benimde ilk gebeligimde böyle bi problem oldu kan tahlili falan yaptım kesenin görünmesi lazım dedi dr ama görünmüyordu önce ddış gebelik dedi sonra 3 gün sonra farklı bi dr. gittim alttan ultrasonla baktı keseyi gördü ama çok küçüktü 7 haftalıkken düşük yaptım. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım yine kese görünmedi küçük dedi bilmem ne 9 haftaya kadar gitmeden bekledim 9.hafta gittigimde herşey çok güzeldi kızımın kalp atışlarını herşeyi gördük. şuan 2.5 yaşında bi kızım ar hiç korkma rabbimin ddedigi olur dua et bol bol

bende 6+3 hamileyim kesem 14 mm. bebekte 0.59 cm. kese büyümesi lazım ben 4 gün öce gittim 9 mm di 4 gün sonra 14 mm olmuştu çok küçük kesen haftana göre. acaba geç döllenme olabilirmi.

doktor öyle de olabilir dedi.bende öyle umut ediyorum.o kadar çok hayal kırıklığına uğradım ki.yarın başka bi doktora gidicem inş

umarım bu bebeğinize kavuşursunuz.

geç döllenmeden de kaynaklanabiliyormuş bu sorunlar. ilk haftalarda olan gelişim geriliğini ileri dönemlerde telafi edebiliyor demişti dr larımdan biri. az fark varsa bunu pek dikkate almıyordu dr lar. sizde ne kadar fark var bilmiyorum ama, bana mm lik ölçümler hiç vermemişti dr? ayrıntıları bilmiyorum...

olumlu düşünün, başka dr un da fikrini alın, en doğrusunu onlar söyleyecek size.
belki geç döllenmedir, bebeğiniz sonradan toplayacaktır. bu şekilde olan, sağlıklı şekilde bebek dünyaya getirenler çok var.

Son düzenleme:

Canım ya bende seninle aynı durumdayım benimde 4.hamileliğim 3tanesi düştü sebebi belli değil önlem olarak bende innehop kullanıyorum progestan ve folik asit benimki de 5.5günlük geçen hafta üstten gorunmedi ama o zaman 4.4günlük tu inşallah yarın görünür allahim kolaylik versin hepimize

Canım ya bende seninle aynı durumdayım benimde 4.hamileliğim 3tanesi düştü sebebi belli değil önlem olarak bende innehop kullanıyorum progestan ve folik asit benimki de 5.5günlük geçen hafta üstten gorunmedi ama o zaman 4.4günlük tu inşallah yarın görünür allahim kolaylik versin hepimize

amin inş.6 haftalıkken gördü keseyi.beklemek ve umut etmek çok zor.Allahım yardım etsin.dualarımızı kabul etsin inş.

bende 4 ay önce bir düşük yaşadım..bende 6 haftalık hamileydim bebek kesesi oluşmuyordu sonrada düşük yaptım zaten..sebebide kan pıhtılaşması...şimdi yne hamileym kan sulandırıcı iğne kullanıyorum...acaba doktorun verdiği iğnenin dozumu düşükkki...başkka bir doktora git bide bbakalım...

bende 4 ay önce bir düşük yaşadım..bende 6 haftalık hamileydim bebek kesesi oluşmuyordu sonrada düşük yaptım zaten..sebebide kan pıhtılaşması...şimdi yne hamileym kan sulandırıcı iğne kullanıyorum...acaba doktorun verdiği iğnenin dozumu düşükkki...başkka bir doktora git bide bbakalım...

Kullandığın iğnenin adı ne acaba

arkadaşlarında dediği gibi geç döllenme olabilir. Günde ortalama 1 mm büyürmüş kese. sende öyle hesaplayabilirsin canım. mesela diyelim son gittiğinde doktor 5 mm kese dedi. 4 gün sonraki kontrolde 9 mm çıkması lazım

arkadaşlarında dediği gibi geç döllenme olabilir. Günde ortalama 1 mm büyürmüş kese. sende öyle hesaplayabilirsin canım. mesela diyelim son gittiğinde doktor 5 mm kese dedi. 4 gün sonraki kontrolde 9 mm çıkması lazım

tesekkür ederim.umarım öyle olur.kötü düşünmek istemiyorum

5.6günlük şimdi cumartesi gittim gördü santim soylemedi ama usg kağıdında yazanı gönderirim 0.73cm yazıyor de ne demek sence bana da sözler misin

benim 0.48 cm di.gittiğimde 6 hafta 2 günlüktü.yani daha küçükmüş.yani 7 mm oluyor.sanırım normal.inş perşembe günü gidicem bende inş büyümüştür.

Back
X