Lütfen yardım edin herkes başka bir şey söylüyor. Regl hamilelik

Htmnc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
56
13
3
27
erkek arkadaşım duşta omzuma doğru boşaldı. suyun etkisiyle vajinama gelme ihtimali var mıdır bilmiyorum diye soru sormuştum.ama beklediğim adet tarihinde adet oldum her zaman ki gibi yoğun pıhtılı vs. Hamileyken regl olan varmış duydum kafam inanılmaz karıştı. Sabah dayanamadım idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Yinede böyle bir ihtimal var mıdır sizce

erkek arkadaşım duşta omzuma doğru boşaldı. suyun etkisiyle vajinama gelme ihtimali var mıdır bilmiyorum diye soru sormuştum.ama beklediğim adet tarihinde adet oldum her zaman ki gibi yoğun pıhtılı vs. Hamileyken regl olan varmış duydum kafam inanılmaz karıştı. Sabah dayanamadım idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Yinede böyle bir ihtimal var mıdır sizce
Sürtünenler kalıyor, sizin de omuzla çok yakın sonuçta, yüzde 99 hamilesiniz.

Dalga geçmeden lütfen rica ederim

Düzgün ve sağlıklı düşünsem zaten sormam kafamın içinde dönüp duruyor

Allah aşkına gidin azcık kitap falan okuyun, hatta bez bebeklerle evcilik oynayın. Bilmediğiniz işlere burnunuzu sokmayın
İhtimal var mıdır kut
dalga geçen kim acaba. Yıl olmuş 2022, banyo da beraber duş alacak kadar bilgilisiniz ama hamile olunup olunamayacağı konusunda bilgisiz
Evet bilgisizim Allah kahretsin ki bilgisizim. İhtiyacm var cevaplariniza

İhtimal var mıdır kut

Evet bilgisizim Allah kahretsin ki bilgisizim. İhtiyacm var cevaplariniza
Diğer arkadaşlar kizmakta haklı lütfen biraz daha kendi fizyolojik durumumuza hakim olalım
Soruna gelecek olursak tıbben mantıken asla ama asla hamile değilsiniz imkanı yok

Ay senin duşta fantazineee :D yeter yahu 10000 kere mi söylüycez, söylemiş de olabiliriz. Git bir Psikiyatri hastanesinden randevu al ya da ver tc ni biz alalım. Yanında bir de temel cinsellik eğitimi verelim. Yıldık yahu senin hayali ninja sperm korkularından.

Ay senin duşta fantazineee :KK70: yeter yahu 10000 kere mi söylüycez, söylemiş de olabiliriz. Git bir Psikiyatri hastanesinden randevu al ya da ver tc ni biz alalım. Yanında bir de temel cinsellik eğitimi verelim. Yıldık yahu senin hayali ninja sperm korkularından.
Bu aynı arkadaş mı? Üzerinden kaç ay geçip hamile miyim diyen

Mesafe aşırı yakın niye hamilelikmolmasın bence olasılık %99,5

Oooo vajinaya da gider o sperm böbreğe de kalbe de🤣 cok sinsidir omuzdan başlayıp her hücrene dağılabilir

Aşkolsun kız fotosentezle bile kalıyorsun hamile nefes alışın yeter.
Ne demek duj hemde sırtına doğru abovvv😂 bu kadar kolay kalınıyosa 2 sene boşuna uğraştım desene.

Back
X