Artik yardim almam lazim. 5 aydir ölü gibiyim. Intihardan başka bi sey dusunemiyorum. Biten bi iliskinin ardindan toparlanamiyorum. Cok pismanliklarim acılarim var. Bana alaninda deneyimli, kolay randevu alabilecegim, emdr eft gibi duyarsizlastirma alanlarinda da calisan hatta hipnoz..ama kadın bir klinik psikolog/psikolog onerebilir misiniz lutfen
Altunizade danışmanlık merkezinde zeynep tuba akay hanım var. Emdr terapisi için onu önerebilirim. Ama tuba hanım yalnızca emdr terapisi yapıyor. Diğerleri yok.
Merhaba mesajınızı geç farkettim, ben vajinismus problemim için şişlide Uzm.klinik psikolog Suna hanıma gitmiştim Hem EMDR hemde hipnoz terapisi uygulamıştı. Sorunum çözüldüğü için sizde tavsiye ederim. Geçmiş olsun.