• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama lütfen yardım edin kafam çok karışık :(

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

blueiice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
36
0
36
Yalova
Ben 23 yaşındayım kist olduğu için doğum kontrol hapıyla kistimi erittik klomen ve ovitrella kullandım 2 ay iğne olduktan sonra doktorum 3. iğne yapmak yerine aşılamaya geçmeliyiz dedi. aşılama için kendimi hazır hissedip hissetmediğimi bilmiyorum 23 yaşında olduğum için acaba olumsuz etkilenip daha hiç olmazsa diye düşünüyorum aşılamanın yaşı var mı nolur bana bir yol gösterin cesaretlendirin ne yapacağımı artık şaşırdım doktor doktor geziyorum :( :( :(

Ben 23 yaşındayım kist olduğu için doğum kontrol hapıyla kistimi erittik klomen ve ovitrella kullandım 2 ay iğne olduktan sonra doktorum 3. iğne yapmak yerine aşılamaya geçmeliyiz dedi. aşılama için kendimi hazır hissedip hissetmediğimi bilmiyorum 23 yaşında olduğum için acaba olumsuz etkilenip daha hiç olmazsa diye düşünüyorum aşılamanın yaşı var mı nolur bana bir yol gösterin cesaretlendirin ne yapacağımı artık şaşırdım doktor doktor geziyorum :( :( :(

aşılamanın yaşı yok tabi hayatım ne kadar zamandır uğraşıyorsun bilmiyorum ama yaşın daha çok küçük yani bol bol zamanın var panik yapmaya acele etmeye gerek yok eğer kolmen e güzel tepki veriyorsa bir kez daha dene bence ama iyi tepki vermiyorsa bir ay da daha farklı bir iğneyle puregon vs. denesin doktorun olmadı kendini hazır hissedene kadar biraz ara ver hem vücudun da biraz dinlensin kendini hazır hissettiğinde aşılama yaptırırsın..ama kendini olumsuz sonuca hazırlayıp olumlu sonuca odaklanman lazım maalesef çok zor ama böyle yapabilirsen daha az yıpranırsın.. hem hiç olmazsa diye birşey yok onu çıkar bir kere aklından tıp çok ilerledi ve rabbimin mucizeleri de sonsuz sorununuz ne bilmiyorum ama olmaz diye birşey düşünme sakın hayatım.. :20: :20: :)

eğer iğnelerden sonuç alamıyorsan oyalanmadan aşılamaya geçmen daha iyi olur senin için.hem maddi hem de manevi olarak boş yere yıpranmazsın.ayrıca yaşının genç olması aşılama ve eğer gerekirse tüp bebek için sana çok büyük avantaj sağlayacaktır.zaten aşılamada oldukça basit bi işlem merak etme.gönül rahatlığıyla aşılama serüvenini başlat

sağolun ya cok cok tesekkur ederim ben 23 yasında oldugum ıcın aşılama bana zarar verır mı bu yuzden korkuyorumm bılemıyorum yınede ıgnelerden sonuc alamazsam zaten yapacak baska bısey yok :S

sağolun ya cok cok tesekkur ederim ben 23 yasında oldugum ıcın aşılama bana zarar verır mı bu yuzden korkuyorumm bılemıyorum yınede ıgnelerden sonuc alamazsam zaten yapacak baska bısey yok :S

canım 23 yaşında olman aşılamanın sana vereceği etkileri değiştirmez.yaşın kaç olursa olsun aşılamadan değil de o süreçte kullandığın ilaçlardan dolayı vücudun etkilenecek.dediğim gibni bir an önce tedaviye başla.boş yere vakit kaybetme.boş yerede doktor doktor gezip maddi manevi kayba uğrama.konusunda uzman birini bulup aşılama aşamasına başla..soracağın şeyler olursa seve seve yanıtlarım.

Back
X