Lütfen yardım edin kafam ÇOK KARIŞIK!!!!!

kremsanti_27

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
2
0
6
Adana
mrb arkadaşlar benm sorunum nişanlımla çok zor zamnlardn geçerk zor bela nişanlandk nişanlanınca herşey düzelicek die kendimi çok kandırdm ama malesef herşey dahada kötüye gitti bni aldattı neyssse affeettm dedm onuda atlattk derkn düğünümüze 1 ay kala evlilik dışı 6 yaşında bir kız çocuğu olduğunu öğrendm.. ailem şuan çocuğn kesn olup olmadğnı bilmiyor ama ben biliyorm adam sanki ben suçluymşm gbi ona ulaşamamam için elnden ne geeliyosa yapıyo 10 gün oldu bana yardm edn ltfn çok yorldm ona öyle bi msj atmak istyorm canı kor gbi tutussun!!!

ona hic ulasma.. msjta yolama yoladigin msja yazik. pislik esek herif ne durumlara dusurdu sni ya yazik sna cok uzuldum.. allah sabir versin.. iyiki evlendikten sonra ogrenmedin.. hani bunu basta keske aciklasaydi kabul edermiydin bilmem ama dursustluk herseyi kazandirirdi. ay kurtuldun tam bir yalanciymis dolandirmis sni.. ulasmaya bile calisma..yoluna devam karsina dha iyileri cikar uzulme

bi msj atmazsam eger uyuyamam gözümn yaşı zaten dinmiyor konuşabileceğm hçkmse yok.. bekliyorm bu gece konuşlm herşeyi dedm telefonlarma bakmıyor.. :(

Yalanci biriyle omurmu gecer cok surmez evlensenizde bir sonraki aldatmaya kadar surer mutlulugunux aglicsksan simdi agla bu adamla evlilikmi olur daha...

bence hiç arama bile zaten bu saatten sonra aileler işin içine girecek konuşmaması gibi bir ihtimal olamaz. benim merak ettiğim telefonu açsa ne diyeceksin ki kızacaksın bağıracaksın çağıracaksın haklı olarak, ama affetme gibi bir ihtimalin varsa boşuna yorma kendini zaten olaylar kendi gelişecektir.Affetmeyi asla düşünmüyorum diyorsan ne söylemek istiyorsan at güzel bir mesaj ama sonradan seni suçlu olarak gösteremeyeceği türden yani hakaret içermeyen çünkü aileler de bu süreçte yer alacak her türlü. çok zor bir durum hayırlısı olsun ama hem suçlu hem güçlü olması acaip sinir bozucu insan her gün evlenmiyor iyi düşün madem telefonuna çıkmıyor anlat ailene her şeyi -ki şimdiye çoktan gerçekleri sölemeliydin bence çünkü en iyi onlar yardım eder- söyle.baban veya annen kim daha uygun üslup kullanabilecekse açsın konuşsun onun ailesiyle bu iş bitti diye beyefendi seni muhattap almıyorsa bunu haketmiş demektir. tabi bunlar benm fikrim üzüldüğüm için sert çıktım bu kadar yaşananları sen biliyorsun iyi değerlendir. affedeceksen hemen affetme en azından süründür biraz hatasını anlasın. ama bence anlattıklarına bakılırsa affedilmeyi haketmiyor asla dediğim gibi hem suçlu hem güçlü özür dilemesi yalvarıp yakarması gerekirken üstüne bir de tavır yapıyor!

Son düzenleme:
6 yaşında bi kız cocugu mu :53: yok artık hala pesınde mısınız bırakın ne halı varsa görsün :20:

Bazen diyorum ki; “ne olacak söyle gitsin”.. Sonra diyorum; “Söyleyince ne olacak, sus bitsin”

MEVLANA

Daha neyi kurcalıyorsun be ablacım.Allaha havale et..Ve dua et ki böyle bir adamla evlenmeden herşeyi öğrendin.
Ya evli olsaydın.
Mevlanaya kulak ver sus bitsin.Senin içinin yangını sönmez belki bir müddet ama senin yürek yangının bittiğinde onun ki başlar sen sabırlı olmayı öğren.
Şimdi senin sadece Rabbine ihtiyacın var.

Bir kişi Allah’tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa; Allah da onu başkasına muhtaç etmez.

MEVLANA

mrb arkadaşlar benm sorunum nişanlımla çok zor zamnlardn geçerk zor bela nişanlandk nişanlanınca herşey düzelicek die kendimi çok kandırdm ama malesef herşey dahada kötüye gitti bni aldattı neyssse affeettm dedm onuda atlattk derkn düğünümüze 1 ay kala evlilik dışı 6 yaşında bir kız çocuğu olduğunu öğrendm.. ailem şuan çocuğn kesn olup olmadğnı bilmiyor ama ben biliyorm adam sanki ben suçluymşm gbi ona ulaşamamam için elnden ne geeliyosa yapıyo 10 gün oldu bana yardm edn ltfn çok yorldm ona öyle bi msj atmak istyorm canı kor gbi tutussun!!!

hiççç muhattap olmayın açıklaması gereken, peşinizde koşması gereken o.. siz neden ona ulaşmaya çalışıyorsunuz ki onun ulaşması lazm bence de ailenizle bu çocuk konusunu kendisi konuşması lazım bence düğündende vaz geçin çok saçma bu kadar şey olup evlenmek

sakın sakın sakınn ne mesaj at ne ara!! hatta numaranı değiştir o sana ulaşamasın!! şu an deli gibi mesaj atmak istiyorsun biliyorum ama emin ol ilerde böyle yaptığın için kendinle gurur duyacaksın.

sakın sakın sakınnn...........

aldatmış affetmişsin. evlilik dışı çocuğu varmış.. nerden biliyorsun belki başka bir kadını aldatırken çocuğu oldu.

yol ver... canının çok yanacak belki ama ilerde tekrar aldatırsa daha kötü canın yanar.... verilmiş sadakan varmış. evlenmeden önce öğrenmişsin...

Mesaj atınca ne olacak pişkin, yalancı ve gamsız bir adam sence kor gibi tutuşacak mı?

Otur Allaha şükret ki evlenmeden önce öğrenmişsin ne kadar karakterli olduğunu.

Asla arama, aşkından kimse ölmemiş sende ölmezsin merak etme.

Böyle bir adamla evlenipte hayatını mı karartacaksın.

Bırak o kendi karanlıklarında kaybolup gitsin.

Bugün okuduğum bi kitaptan bi söz paylaşmak istiyorum bu durum üzerine:10:
'Zorba, itaatkarın üzüntüsüyle beslenir' Ne demek aldattı affettim. Sen affettikçe senin üzüntün ona yaramış. Hem daha nişanlısın evli bile değilsin. Şimdiden aldatmasına göz yumarsan 'zorban' seni çok üzer. Hem de hiç gocunmaz emin ol!
Gelelim çocuğuna, bu çocuk evlilikdışıysa ahlaksızca, ama evlenip ayrıldıysa bunu senden neden sakladı. OOff arkadaşım işin zor, sıyrıl, kurtar kendini boşver:31:

sizi aldatmış affetmişisiniz ki bunun affı olmaz bence neyse..çocuğu ortaya çıkmış daha ne olmasını bekliyorunuz ki ..acı çekiyorunuz intikam istiyorsunz ama yapmayın boşverin arkadaşlarınız ile zaman geçirin sosyal ortamlarda vakit geçirin zamanla unutacaksınız sakın aramayın kıymetli olduğunu hissettirip iyice şımartmayın siz size yalan söylemeyen size değer veren kişilere layıksınız kendinizi küçümseyin bence

Yol yakınken kurtulduğuna şükredeceğine,intikam düşünüyorsun :53: İnsan yaşadıklarından ders almalı..
Adam seni aldattı ve gayrı meşru çocuğu var, terk etti diyorsun.. O anda sen tekmeyi vuracağına bir de o gitmiş yine de bırakmamışsın... :53:

Back
X