Lütfen yardım edin kızlar kafam allak bullak

tomris90

Yaşa ve Yaşat!
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
410
385
33
35
Kızlar öncelikle herkese iyi pazarlar

Ben 12+3 günlük hamileyim. Persembe gunu ikilitest icin doktoruma gittim. Doktor ense kalinliginin 3.5 oldugunu ve kan degerlerimin sonucuna gore bilgi verecegini soyledi.dunyam yikildi hemen bir perinatoloji uzmanina gittim. Uzun uzun bakti ve ense kalinligini 3.3 olarak ölctu. Burun kemigi olusmus, kalp te sorun yok down sendromlu ihtimali yok ancak kalbine giden yolda basinc orani yuksek bebegin zihinsel engelli olabilir. Senin kan sonuclarina gore yorum yapacagim dedi. O gunden beri arastiriyorum ama bu basinc ile ilgili hic bisey bulamadim. Sizin basiniza boyle bir sey geldi mi? Normal kalp hizi 168. Basinc terimini bilmedigim icin ultrasonda da nerede yazdigini bilmiyorim.

Son düzenleme:
Keske bu testlere hic girismeseydin cnm ya cok tadinigim insanlar var boyle onceden dawn sendromlu zihinsel engeli diyipte sonradan sapasaglam bebisleri olanlar ..olan sana olur 9 ay boyunca hergun bu konuyu dusunup durcaksin..Rahimlerde Olani Ancak Allah bilir Sen Allaha sigin InsaAllah minigin saklikla kucagina alirsin.....

Dua etmekten başka yapacağın bişey yok. Sen o testi yaptırmasan bile doktorun ultrasonda mutlaka ense ölçümü yapacaktı burundan bakacaktı zaten. Biz bebeği görelim diye heyecanla gidiyoruz ama dr tıbbi boyutuyla inceliyor. İnşlh bir ultrason yanılmasıdır . Böyle olup bebeğinde hiç ama hiç sorun çıkmayan çok kadın var. Ultrason öşçümlerine çok güvenmiyorum ben. İnşlh bebeğin sağlıklıdır canım

Keske bu testlere hic girismeseydin cnm ya cok tadinigim insanlar var boyle onceden dawn sendromlu zihinsel engeli diyipte sonradan sapasaglam bebisleri olanlar ..olan sana olur 9 ay boyunca hergun bu konuyu dusunup durcaksin..Rahimlerde Olani Ancak Allah bilir Sen Allaha sigin InsaAllah minigin saklikla kucagina alirsin.....

Haklisin canim ama napayim elimde değil simdi o kadar kotuyum ki surekli dua ediyorum. Herkes ciddiye alma diyor ancak doktoruda duymamazliktan gelemiyorum :(

Haklisin canim ama napayim elimde değil simdi o kadar kotuyum ki surekli dua ediyorum. Herkes ciddiye alma diyor ancak doktoruda duymamazliktan gelemiyorum :KK43:
Senin yerine kendimi koyuyorum gelcekten zor biliyorum Ama Ellinden ne gelir oyle bile olsa o senin evladin Allahin bi lutfu Ama insaAllah oyle degildir tatlim Rabim Gonlune bi serinlik versinn

Kızlar öncelikle herkese iyi pazarlar

Ben 12+3 günlük hamileyim. Persembe gunu ikilitest icin doktoruma gittim. Doktor ense kalinliginin 3.5 oldugunu ve kan degerlerimin sonucuna gore bilgi verecegini soyledi.dunyam yikildi hemen bir perinatoloji uzmanina gittim. Uzun uzun bakti ve ense kalinligini 3.3 olarak ölctu. Burun kemigi olusmus, kalp te sorun yok down sendromlu ihtimali yok ancak kalbine giden yolda basinc orani yuksek bebegin zihinsel engelli olabilir. Senin kan sonuclarina gore yorum yapacagim dedi. O gunden beri arastiriyorum ama bu basinc ile ilgili hic bisey bulamadim. Sizin basiniza boyle bir sey geldi mi? Normal kalp hizi 168. Basinc terimini bilmedigim icin ultrasonda da nerede yazdigini bilmiyorim.
Canım başka doktora git lütfen. Böyle durumlarda tek doktor bazen insanı delirme aşamasına getiriyor. Doktorlar bazen emin olmadıkları şeyleri lak diye anneye söylüyor. Git başka doktora için rahatlasın.

Geçen hafta ben de devlet hst.nesinde yaşadım benzer bir sıkıntı bebeğin bagirsaginda genişleme vardı ve özelde takipteydik zaten . ama devlet hst. Oyle bir tablo çizdi ki bagirsak 5 cm olmus patlamak üzere eğer böyle bir durum olursa erken doğum yapacaksınız dedilerbaşka bir dr.a gittim o da karın içinde kitle var patlamış olabilir ama emin değilim dedi.soluğu eyup ekici de aldık.en geniş yer 1,8 mm olarak ölçüldü ve karında kitle falan da yok bu cocuk bu şekilde doğar sıkıntı yapma dedi.doğduktan sonra ki duruma göre tedavi edilecek dedi ama benim ömrümden yıllar gitti.insanın elinde değil endiselenmemek ama hemen kötü düşünme .Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Back
X