Lütfen yardım edin kizlar

Miramira4545

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2018
233
107
103
33
lütfen yardım edin 8 ay önce sezeryanla spinal anestezi ile doğum yaptım 5 ay önce aşırı gerildigim bir dönemde sırtımda ensemde böcek geziyor hissi oluştu çene eklemi ağrıyor nörolojiye gittiğimde dryox isimli ilacı verdi ( tam doğru yaşamamış olabilirim) sol omuzda bir noktaya bastırınca ağrı var. Bunu. Haricinde hep yorgunluk B12 vs kan tahlillerim normal bu böcek geziyor hissi beni çok sinir ediyor korkuyorum ur falan mı var diye fibromiyalji olabilir mi sırtımda gün içinde terliyor çok hocam ne yapmam lazım 😔

Mrb bu böcek geziyor hissi bendede var sol bacak ve kafamda daha çok gectimi neyden kaynaklanmış Dr bişey soyledimi son durumunuzu merak ettim çok sinir bozucu

Mrb bu böcek geziyor hissi bendede var sol bacak ve kafamda daha çok gectimi neyden kaynaklanmış Dr bişey soyledimi son durumunuzu merak ettim çok sinir bozucu
Merhaba canim.b 12degerini devlet hastaneleri 200leri normal buluyor.ama bazı doktorlar 500ustu olsun istiyor.b 12degerini yükseltince ve ceviz badem hindistan cevizi gibi beyni besleyen gıdaları tuketirsen geçeceğini düşünüyorum.

Merhaba canim.b 12degerini devlet hastaneleri 200leri normal buluyor.ama bazı doktorlar 500ustu olsun istiyor.b 12degerini yükseltince ve ceviz badem hindistan cevizi gibi beyni besleyen gıdaları tuketirsen geçeceğini düşünüyorum.
Doktor bana psikolojik dedi B12 iğne vuruluyorum ondan olsa vurulmadan önce başlardı bayadir iğne oluyorum günlük haftalık yaptırdım şimdi aylıga geçti B12 iğnelerim. Sinir testi beyin mr yapıldı çok sinir bozucu şekilde devam ediyor şikayetim. Sizin B12 ile geçti sanirim

Doktor bana psikolojik dedi B12 iğne vuruluyorum ondan olsa vurulmadan önce başlardı bayadir iğne oluyorum günlük haftalık yaptırdım şimdi aylıga geçti B12 iğnelerim. Sinir testi beyin mr yapıldı çok sinir bozucu şekilde devam ediyor şikayetim. Sizin B12 ile geçti sanirim
Benim hem b 12 değerim hemde beslenme ile geçti çok şükür.bazen tekrarlasada gidiyor.tabi ayni şeyden bahsediyorsak.bazen örümcek ağ atmış gibi hissediyordum bazende böcek gibi hissediyordum.beyin için faydalı gıdaları araştırın.gecmis olsun .anksiyeteyi geciremedim ama bu geçti.Allah hepimize acil kalıcı kolay şifalar versin

Benim yüzümde oluyordu ve gündüz sürekli elim yoruyodu.gece uykuya dalmami zorlastiriyodu.oldukca yorucuydu

Benim yüzümde oluyordu ve gündüz sürekli elim yoruyodu.gece uykuya dalmami zorlastiriyodu.oldukca yorucuydu
Yüzde doksan kafamd ahissediyorum böcek geziyo gibi hafiften kalp atiyo bikac yerde gibi elimle dokununc asanki atiyo. Hafiften dokunup kasır gibi yapıyorum rahatsız ediyor. Nadiren ayağımda oluyor. Ben stres ve anksiyete den suphelenoyorum

Yüzde doksan kafamd ahissediyorum böcek geziyo gibi hafiften kalp atiyo bikac yerde gibi elimle dokununc asanki atiyo. Hafiften dokunup kasır gibi yapıyorum rahatsız ediyor. Nadiren ayağımda oluyor. Ben stres ve anksiyete den suphelenoyorum
Bende dokunup kasiyodum 😊rahatsız ediyor evet.gecmis olsun

Kaç ay sürdü bu durum benim bir aydır var ve azalmadı. Dr gittiğinizde bir yorumda bulundu mu vitamin eksikliği dedimi? Çok soru sorudm ama kusura bakmayin
Benim baya bı sürmüştü.psikolojik demişti.b 12vitamini vermişti sanırım.benim yüzümde oluyordu.dedigim gibi beslenmeme dikkat edince geçiyor.ihmal edersem tekrar başlıyor.

Back
X