mrb ben yeni katıldım kızlar ilk beta hcg 26 sonraki 68 ve dün öğrendim 189 doktor gebelik var ama normal gibi gözükmüyür dedi ve kahverangi akıntı başladı benim gibi olupta normal gebeliğe devam edenler varmı ne olur cevap yazın arkadaşlar
bence korkmanı gerektirecek tek durum akıntının olması o da bazı gebeliklerde normal olarak karşılanıyor, benim de bebeğim ilk haftalarında kendini göstermediği gibi kan değerlerimde de çıkmamıştı.... Kalbini ferah tut, akıntını ihmal etme derim.
gecmis olsun canim, kan degerin dusukmus baya ondan dusuk yasamisindir benim ilk gebeligimde boyle olmustu. Seninkide mi ilk gebelikti?? Allahim guc kuvvet versin uzulme canim hayirlisi boyleymis.. Gecmis olsun tekrar..
canım çok geçmiş olsun...
Allah hayırlısı ne ise hakkımızda onu nasip etsin...
üzülme bende şubat başı düşük yaşadım 6 haftalıktı...
şimdi adet bile oldum napalım var elbet hayırlı bi zamanı...
evet canım ilk gebelikti napalım hayırlısı böyleymiş ama üzülüyorum en kısa zamanda tekrar hamile olmak istiyorum sizlere çok ama çok teşekkür ederim rabbim gönlünüze göre versin
çok geçmiş olsun benimde yrn sabah belli olacak çok stresliyim.pazartesi beta 26 idi.son adetim 4 şubat.fakat bu sabah adet kanaması gibi başladım hala devam ediyor sancımda çok.hep yattım bgn.yrnki beta sonucuna göre düşmüşse hormonum düşük yaptım yükseldiyse bilmiyorum nolcak...
cnm benim ya geçmiş olsun
bilirim hissettiklerini bende aynı şeyleri yaşadım
şimdi tekrar hamileyim bak az kaldı kızımı kucağıma alıcam yakında
sende böyle güzel günler yaşayacaksın cnm.