- Konu Sahibi Arzuja2000
-
Her iki testtede çizgi var başka bir marks ile de test yapıp kan ver sonrasında hayırlı olsunMerhaba kızlar. Yeni evliyim ve adet düzensizliği yaşıyorum. Doktor duphaston yazdı. 1 haftadır kullanıyorum hala regl olmadım. 1 ci fotodakı testi bu gün duphaston ilacımı içmeden önce yaptım ancak 2 ci fotodakı testi dün duphaston ilacımı içtikten sonra yapmıştım. Dün 2 çizgi çıkmasına rağmen bu gün tek çizgi çıktı. Acaba hamile değilim de duphaston hcg hormonunu yükseltmişmiydi yoksa hamilemiyim? Lütfen yardım edin
Merhaba kızlar. Yeni evliyim ve adet düzensizliği yaşıyorum. Doktor duphaston yazdı. 1 haftadır kullanıyorum hala regl olmadım. 1 ci fotodakı testi bu gün duphaston ilacımı içmeden önce yaptım ancak 2 ci fotodakı testleri dün duphaston ilacımı içtikten sonra yapmıştım. 2 tane test yaptım 2 sinde de silik çift çizgi çıktı. Anlamadığım şey dün 2 çizgi çıkmasına rağmen bu gün neden tek çizgi çıktı. Acaba hamile değilim de duphaston hcg hormonunu yükseltmişmiydi yoksa hamilemiyim? Lütfen yardım edin
Merhaba evet test yaptım. Dün ilaç bitti ve bu gün içmedim ilacı. Test böyle gösteriyor.Merhaba tekrar test yaptınız mı birde hamile değilseniz ilaci biraktiktan sonra adet olursunuz umarım güzel haberler alırsınız
İnşAllah yaHayalet bir çizgi var sanki erken gebelik varsa sabah onla deneyin daha net cikar onda insallah bebeğiniz sizinledir.
İnşAllah yaO kadar çok istiyorumki((((
21 yaşındayım. 2 aydır evliyim ve hiç korunmadım 2 aydır. Sadece adet düzensizliyim var. Doktor duphaston yazdı ve 1 hafta içdim ilacı. Dün 7 de son ilacımı içtim. Testi bu gün 4 de yaptım. Ultrasona gittiğimde yumurtamın hala yetişmediğini onun için adet olmadığımı söylemişlerdi. Şimdi bilmiyorum kasık ve yumurtalık ağrılarım, göğüslerde şişkinlik ve ağrı var. Bulantıda var ancak bunlar regl zamanıda oluyomuş. Onun için kafam çok karışık.Tahmin ediyorum ne zamandır deniyorsunuz birde kaç yasindasiniz
21 yaşındayım. 2 aydır evliyim ve hiç korunmadım 2 aydır. Sadece adet düzensizliyim var. Doktor duphaston yazdı ve 1 hafta içdim ilacı. Dün 7 de son ilacımı içtim. Testi bu gün 4 de yaptım. Ultrasona gittiğimde yumurtamın hala yetişmediğini onun için adet olmadığımı söylemişlerdi. Şimdi bilmiyorum kasık ve yumurtalık ağrılarım, göğüslerde şişkinlik ve ağrı var. Bulantıda var ancak bunlar regl zamanıda oluyomuş. Onun için kafam çok karışık.
Daha çok yeniymissiniz umarım biran once olur bir doktorla kalma derim
Ben 33 yaşındayım 8. Ayim duphaston biteli 2 gun oldu yarin sabah bende erken gebelik yapacağım olmadı hormanlara ve esimin testlerine basliycaz
Daha çok yeniymissiniz umarım biran once olur bir doktorla kalma derim. Adet belirtileri ile ayni evet birde biz cok istedigimizden psikolojik olarak belirti yasiyoruz.
Ben 33 yaşındayım 8. Ayim duphaston biteli 2 gun oldu yarin sabah bende erken gebelik yapacağım olmadı hormanlara İnşAllah yaallah size de kısmet etsinn İnşAllah bir an önce müjdeli haberi alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?