Lutfen yardım edın.topuklularla basım dertte

dtsly

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
381
0
316
İzmir
ya arkadaslar topuklularla yuruyemıyorum yaaa.cok egretı duruyorum.her an dusecek gbı orunuyorum.platform ve dolgu topuklarla baslayayım dedım ama onlarla bıle bır garıp yuruyrum.bu konu benım takıntım halıne geldı artık.napacagımı bılmıyorum.bır kursu falan olsa kıycam paraya gıtcem ya.nolllur yardım edın onerılerınıze acıgım.lutfeeeeeenmafoldumben

Hic topuklu ayakabi giymedim simdiye kadar?once yuruyebilene kadar evde giy alisirsin canim ta dert etigin birtek topuklu ayakabi olsun

lapuni nin dediği gibi evde biraz alıştırma yap.bende öyleydim.ama birazda özgüvenle alakalı.zamanla alışırsın.

benim de caanım güzelim topuklu ayakkabılarım ayağımı vurduğu için giyemiyorum bana da bi çare yok mu :gitme::gitme:

:roflol::roflol: ay arkadasim kusuruma bakma güldügüm icin ama kurs olsa
kursuna gitcem demissin birden gülmem geldi :roflol:
bende hic beceremiyorum yaa.. kendi yürüyüsüme gülüyorum bazen:roflol: .. spor ayakkabisi gibi varmi

bende bu dertten muzdaribim :kedi: arkadan bakınca topuğum yamuluyo gibi oluyor :kedi: amaaan napim seviyorum yinede zemuszemus

Giyemiyorum bende topuklu ayakkabıları ve de sevmiyorum.Bazı arkadaşlar evde deneme yap demişler ama ben evde çok deneme yaptım evde rahat yürüyorum ama dışarı çıkınca felaket oluyormafoldumben...

yürümede problem yok ama bendede sürekli vuruyor topuklular..hatta yeni aldım yarım numara biyik arkadan vurmasın diye bu sefer önden vurdu

Eh noldu canim topuklarla nasil gidiyo onceden hep topuklu giyerdim ama sonra isim geregi spor giymeye basladim gunluk hayatada topukluyu cok kulanamiyorum alistim sporlara ama giyincede bir sorun olmuyo

o kadar yüksek topuklu giymen şart mı? :1shok:

küçük topuktan başlayarak dene

birden zor giyersin

her şeyin bir alışma süresi var

topuklu ayakkabida sanki spor ayakkabi giymisim gibi geziyorum ve gunluk de kullaniyorum,bir tek yazin fazla kullanmiyorum.arkadaslarin edigi gibi evde alistirma yap.filmlerdeki gibi basina kitap koy ole gezkaydirigubbakcemile3

Bence hiç takma. Beren Saatte çok komik yürüyo,ama topuklu giymeye devam edio sırnaşık şey

o zaman daha rahat küçük topuklar tercih edeceksin..illaki yüksek topuklu giymekte önemli değil seni zorluyorsa hiç deneme

topuklu ayakkabının havası bir başka 56 yaşındayım ama vaz gecemiyorum.zor değil gözünde büyütme ayakkabın marka olsun ayaklarını yanlara değil bir birinin önüne atarak eğimeden kısa yürüyüşler yap eminim alışacaksın şu her yerde spor pabuç giyenlerden olma sen kadın her şeyiyle kadın olmalı gayret başaracaksın

arkadaşlar lütfen yardım edin tornum 29 günlük oldu hala 12 biliribun sarılığı var fizyolojik ne zaman nasıl geçer

ya bende hiç yürüyemiyorum..ilk denememde düşüyodum nerdeyse rezil oldum=) bilegimi kırcam diye korkuyorum=) cesaret edemiyorum bi türlü almaya bile topuklu fobim war artık :D

öff bende yürüyemiyorum ama topuklu da zarif duruyor, özel günler dısında cook kısa topuklularla idare ediyorum ama öle olunca da badi badi yürüyormusum gibime geliyor, topuklunun zerafeti nerdee düz ayakkabınınki nerde :( millete cok özeniyorum valla böle günlük hayatta topukluyla gezenlere ama yok anacım ben mümkün diil

arkadaslar birde insanin ayak yapisiyla ilgili birazda tuz taban bir ayaga sahipseniz topuklu ayakkabi giyemiyorsunuz ben 18 yasimda basladim giymeye hicbir problem yasamadim

şurda yaklaşık 1 aydır topuklu giymeye başladım iş dolayısıyla
ilk başlarda bana da zor geliyodu ama alıştım
sen de zamanla alışırsın canım
bende de topuklu giyince kendimi sırık gibi hissetme fobisi var sanki etraftaki herkesten uzunmuşum gibi hissediyorum
halbuki topuksuz boyum 1.65kaydirigubbakcemile3

Back
X