Lütfen yardım edin

Hvkc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
38
8
86
50 günlük bebeğim var 3 gündür uykuya dalamiyor zar pr uyutuyorum en fazla 10 dk uyuyor çıldırma noktasına geldim artık karnı tok altı temiz gazı yok derdi ne olabilir bu çocuğun nolur yardım edin

Memede uyutun, birakin memenizde derin uykuya dalsin. Bebekler ilk 3 ay hala kendilerini anne karninda sanarlarmis. Bir sling alin size yapisik yasasin uyur o zaman <3

Memede uyumayı herzaman yapmıyor böyle huysuzlandigi zaman değil de sakinken daha çok seviyor memede uyumayı ne yapicam bu durumlarda bilmiyorum ilk bebeğim olduğu için de fazla.bilgim yok

Beyaz gürültüyü denediniz mi? Ben çok faydasını gördüm, bebegim 7 aylık hala da görüyorum. Uykuya dalmayı ve uyur vaziyette kalmayı kolaylaştırıyor. Bir deneyin derim :)

Kolik bebek muzikleri diye aratirsaniz youtubeda cok faydasini görürsünüz beyaz gurultunun. Ayrica muhtemelen gazi var. Bir de atak haftalari oluyor o zaman da böyle oluyorlar

Gazını çok güzel çıkarıyor gazi olsa bacaklarını frlan toplar diye düşünüyorum beyaz gürültü de ilk 5 10 dakika ilgisini çekiyor sakinlesiyor sonra yine başlıyor ağlamaya napicam bilmiyorum ( bu atak.haftalari dediğiniz nezman geçer fikriniz vr mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…