Lütfen yardim edin

Mutsuuzzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
37
4
1
33
Merhaba arkadaslar sizden yardim istiyorum beni kirmayip vercegim kisiyi faceden sikayet ederseniz cok sevinirim kendisi cok yakinimin facesini calmistir facenin adi .... denize bakan erkek resmi var profilde .... ogrenci ... yasiyor memleketi .... yaziyo simdiden sikayet edenden allah razi olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar sizden yardim istiyorum beni kirmayip vercegim kisiyi faceden sikayet ederseniz cok sevinirim kendisi cok yakinimin facesini calmistir facenin adi .... denize bakan erkek resmi var profilde .... universtesinde ogrenci ... yasiyor memleketi .... yaziyo simdiden sikayet edenden allah razi olsun
cinselige neden konu actiniz normal acin herkes gorsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar sizden yardim istiyorum beni kirmayip vercegim kisiyi faceden sikayet ederseniz cok sevinirim kendisi cok yakinimin facesini calmistir facenin adi .... denize bakan erkek resmi var profilde .... ogrenci ... yasiyor memleketi .... yaziyo simdiden sikayet edenden allah razi olsun
Merhaba,
kusura bakmayın size özel bir durum değil ama yakınınız dahi olsa burada kimsenin sosyal medya hesabını, isim soyadını paylaşamazsınız yasaktır.
Yakını olduğunuzu siz iddia ediyorsunuz, belki yakını değilsiniz, belki niyetiniz farklı, yanlış anlamayın, bu gibi durumlar suistimale açık olduğundan uyarmam gerekiyor, herkes gelir burada birilerinin isim soyadıyla hesap çalındı diye sosyal medya ifşası yaparsa olmaz, siz yardım etmek için paylaşırsınız bir başkası kötü niyetle paylaşır, bunun ne ayrımını yapabilir yakınıymış deyip size iltimas geçebiliriz ne de ismini soyadını yazdığınız yakınınızın izni dahilinde paylaşıp paylaşmadığınızın teyidini yapabiliriz.

Kaldı ki hesap çalındıysa hesap sahibi ilgili sosyal medya yetkililerine ulaşıp kendi derdini kendi çözebilir.

Back
X