Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar gebe kalırsanız yine boyle olur mu korkusu yasadiginiz zaman olma olasiligi artacaktir. Bence pozitif düşüncenin gücü diye bir kitap var onu satin alın. Düşüncelerinizi yönetmeye çalışın. Olumsuzdan uzak durunMerhabalar 2 düşük yaşadın ilkinde kimyasal gebelik yaşadım 2. de ise dr bebeğime kistik higroma tanısı koydu ve bebeğin 12. Haftada kalbi durdu . Acaba boyle durum yasayıp da sağlıklı gebelik yasayan var mı ? Lütfen cevap verin.
Bence siz yinede bi genetik testi yaptırınMerhabalar 2 düşük yaşadın ilkinde kimyasal gebelik yaşadım 2. de ise dr bebeğime kistik higroma tanısı koydu ve bebeğin 12. Haftada kalbi durdu . Acaba boyle durum yasayıp da sağlıklı gebelik yasayan var mı ? Lütfen cevap verin.
Tekrar gebe kalırsanız yine boyle olur mu korkusu yasadiginiz zaman olma olasiligi artacaktir. Bence pozitif düşüncenin gücü diye bir kitap var onu satin alın. Düşüncelerinizi yönetmeye çalışın. Olumsuzdan uzak durun
[/QUO
Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama kafama takılıyor sürekli. Kitabın yazarını öğrenebilir miyim
Genetik test yaptiracagimBence siz yinede bi genetik testi yaptırın
Pozitif düşüncenin büyüsü Louise L. Hay
Pozitif düşüncenin büyüsü Louise L. Hay
Teşekkür ederim okuyacağım mutlakaSizi de alintiladim ama olmadi. Yazdım yazarini mutlaka okuyun.
Bende 4 gebelik gecirdik 2 si kimyasal 1 tane 13 haftada kistik higroma 1 tane bebegiminde 9 +5 de kalbi durdu ben genetik test yaptirdim esimde ve bende birsey cikmadi ama yine de yine olurmu kaygisi var yalniz degilsiniz ne yaptinizMerhabalar 2 düşük yaşadın ilkinde kimyasal gebelik yaşadım 2. de ise dr bebeğime kistik higroma tanısı koydu ve bebeğin 12. Haftada kalbi durdu . Acaba boyle durum yasayıp da sağlıklı gebelik yasayan var mı ? Lütfen cevap verin.
Genetik test yaptırdım cnm cok şükür genlerde bir problem çıkmadı ama bende kan pıhtılaşması çıktı. Korunmayı yeni bıraktım gebe kalınca dr igne ve ocopirine başlayacağız dedi. Sen pıhtılaşma için test yaptırdın mı cnnBende 4 gebelik gecirdik 2 si kimyasal 1 tane 13 haftada kistik higroma 1 tane bebegiminde 9 +5 de kalbi durdu ben genetik test yaptirdim esimde ve bende birsey cikmadi ama yine de yine olurmu kaygisi var yalniz degilsiniz ne yaptiniz
Evet yaptirdim cnm cok kan pihtilasma cikti oksapar kullanmam gerekiyormus umarim en yakin zamanda guzel haberler alirsin kaderdaş olmusuz yuzumuz gulecek ins inaniyorum haberdar olmak isterim sizdenGenetik test yaptırdım cnm cok şükür genlerde bir problem çıkmadı ama bende kan pıhtılaşması çıktı. Korunmayı yeni bıraktım gebe kalınca dr igne ve ocopirine başlayacağız dedi. Sen pıhtılaşma için test yaptırdın mı cnn
Canim düşünlerinden sonra yaptırdın degilmi igne kullanmadın dahaEvet yaptirdim cnm cok kan pihtilasma cikti oksapar kullanmam gerekiyormus umarim en yakin zamanda guzel haberler alirsin kaderdaş olmusuz yuzumuz gulecek ins inaniyorum haberdar olmak isterim sizden![]()
Ins cnm hepimizinInşallah cnm rabbim sağlıkla isteyen her kuluna nasip eder insallah![]()