Malesef düşük yaptım cnn yine olmadıUmarim hersey yolundadir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef düşük yaptım cnn yine olmadıUmarim hersey yolundadir![]()
Hadi yaa gecmis olsun cnmMalesef düşük yaptım cnn yine olmadı
Kalp atışı vardı 8. Haftada durmuşHadi yaa gecmis olsun cnmkalp atisi almis miydiniz peki
Offf ya inan o kadar uzuldum ki nasil oluyor neden oluyor dr. Ne dediKalp atışı vardı 8. Haftada durmuş
Birşey demedi genetik taramaya gönderildi bebek onun sonucunda belli olacakOfff ya inan o kadar uzuldum ki nasil oluyor neden oluyor dr. Ne dedi
Simdi senin 1 kistig higroma 1 kalp durmasi var var degil mi sadece genetik testinizde temiz cikmisti sende kan pihtilasmasi yokBirşey demedi genetik taramaya gönderildi bebek onun sonucunda belli olacak
Bir kimyasal 1 kistik higroma 1 kalp durması var cnm yok cnm önemli değil istediğini sorabilirsinSimdi senin 1 kistig higroma 1 kalp durmasi var var degil mi sadece genetik testinizde temiz cikmisti sende kan pihtilasmasi yok
Olaylar yine genetik bozukuga dayaniyor
Bu arada bunaltmiyorum seni demi
Kan pıhtılaşması var genetik testimiz temiz çıkmıştıSimdi senin 1 kistig higroma 1 kalp durmasi var var degil mi sadece genetik testinizde temiz cikmisti sende kan pihtilasmasi yok
Olaylar yine genetik bozukuga dayaniyor
Bu arada bunaltmiyorum seni demi
Tamamiyle benimle ayni seyleri yasamissin nereye kadar...Bir kimyasal 1 kistik higroma 1 kalp durması var cnm yok cnm önemli değil istediğini sorabilirsin
Hiç bilmiyorum senin son düşük genetik bir problem ciktimiTamamiyle benimle ayni seyleri yasamissin nereye kadar...
Hiç bilmiyorum senin son düşük genetik bir problem ci
Bakilmadi ki genetik olasiligi var dediler... pgd diye bisey var bu meseleyi tumden cozmek icin ben onu yapacaktim ama bir kere daha normal denemek istedm. Napacagim bilmiyorumHiç bilmiyorum senin son düşük genetik bir problem ciktimi
Doktor sağlıklı gebelik yakalayabilirsin dedi mi pekiBakilmadi ki genetik olasiligi var dediler... pgd diye bisey var bu meseleyi tumden cozmek icin ben onu yapacaktim ama bir kere daha normal denemek istedm. Napacagim bilmiyorum
Dedi saglikli gebelik yakalayabilirsin cunku genetik temiz dedi ama hangisinde yakalarsin bilemeyz dedi bir kere daha deneyelim dedigi icin bende ikna oldum ne olur bilmemDoktor sağlıklı gebelik yakalayabilirsin dedi mi peki
Merhaba canim.durumuna cok uzuldum,Allah bidaha yasatmasin.saglikli evlatlar nasip etsin tez vakitde.aynisi olmasada yaklasik seyleri cok yasadim.ama kalbi atacak kadar buyuk olmadi hic,simdi zahmet olmazsa yazarmisiniz,siz kalbini duyub eve geldiniz sonrasinda kendinizde ne gibi deyisiklikler oldu yani kalb durdu ama kanama yok nasil anlicaz durumu,mide bulantisimi bitti yoksa goyuslerdemi bosalma oldu,kasiklarli hafifledi,ne oldu acaba.ben yeni keşf ettim kan pihtilaşmasinin yani sira insulin direnci varmiş ,şeker aniden yukseliyormuş,250 lere variyormuş ondan gidiyor bebeklerim.ama kalbini duydukdan sonra durdumu yoksa hala çarpiyormu nasil anlicaz,surekli doktorami gitcez yaniBende son bir defa denemek istiyorum daha sonra tüp bebek yaptıracağız yaşımızda artık geçiyor zaman kaybetmek istemiyorum ikimiz için de hayırlısı olsun
Canım kalbi durduktan sonra belirtiler oldu bende ilk düştüğümde bende mide bulantısı ve baş dönmesi olmistu normal de 12 hafta boyunca bende hiç olmamıştı mide bulantısı ihtimal vermedim bebeğin kalbi durduğuna 2. Gebeligimde ise lekelenme ve aşırı bel ve kasık ağrısı olmuştu. Sagliklik bebeğim olsun da 2 haftada bir doktora giderim ben tekrar gebelik olursa 2 hafta bir giderim zaten doktora Rabbim isteyen her kuluna sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinMerhaba canim.durumuna cok uzuldum,Allah bidaha yasatmasin.saglikli evlatlar nasip etsin tez vakitde.aynisi olmasada yaklasik seyleri cok yasadim.ama kalbi atacak kadar buyuk olmadi hic,simdi zahmet olmazsa yazarmisiniz,siz kalbini duyub eve geldiniz sonrasinda kendinizde ne gibi deyisiklikler oldu yani kalb durdu ama kanama yok nasil anlicaz durumu,mide bulantisimi bitti yoksa goyuslerdemi bosalma oldu,kasiklarli hafifledi,ne oldu acaba.ben yeni keşf ettim kan pihtilaşmasinin yani sira insulin direnci varmiş ,şeker aniden yukseliyormuş,250 lere variyormuş ondan gidiyor bebeklerim.ama kalbini duydukdan sonra durdumu yoksa hala çarpiyormu nasil anlicaz,surekli doktorami gitcez yani