- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi nazlikiz99
-
Âdet gününüze ne kadar varMerhaba bisey sormak istiyorum son adetim 30 kasım -4 aralık duphaston 10 mg kullaniyordum adetim duzenli oluyordu 2-4 ocak arası pembemsi gibi lekelenmem oldu ocak 7/ 10/ 13/ 20 korunmasız ilişkim oldu ama 18 ocakta acık kahverengi lekelenmem oldu ve sadece 1 gün sürdü 21 ocak idrar testi yaptım negatif cıktı hamile olabilir miyim lütfen cevap verin
12 gün var dahaÂdet gününüze ne kadar var
Daha adet döneminize cok var test yapmanız manasız.10 gun daha bekleyin.Hamile kalmak isyemiyorsanjz kondom kullanın.Merhaba bisey sormak istiyorum son adetim 30 kasım -4 aralık duphaston 10 mg kullaniyordum adetim duzenli oluyordu 2-4 ocak arası pembemsi gibi lekelenmem oldu ocak 7/ 10/ 13/ 20 korunmasız ilişkim oldu ama 18 ocakta acık kahverengi lekelenmem oldu ve sadece 1 gün sürdü 21 ocak idrar testi yaptım negatif cıktı hamile olabilir miyim lütfen cevap verin
Öyle yaparım teşekkur ederimİdrar testini çok erken yapmışsınız olsada çıkmaz zaten,yerleşme kanamasına benziyor açık kahve gelen lekelenme ama adet tarihini bekleyin, adet gecikmeye geçerse kan testi yaptırın Kesin sonuç için.
Ben hamile kalmak istiyorumDaha adet döneminize cok var test yapmanız manasız.10 gun daha bekleyin.Hamile kalmak isyemiyorsanjz kondom kullanın.
O zman eger adet periodunuz düzenli ise su sıralar yumurtlama döneminde olmalısınız,calışmalara yogunluk verinBen hamile kalmak istiyorum
Şimdi çıkmaz ki zaten adet gününüzü bekleyin12 gün var daha
Tamam tesekkur ederimO zman eger adet periodunuz düzenli ise su sıralar yumurtlama döneminde olmalısınız,calışmalara yogunluk verin
Evet dogru ben heycan yaptim o yuzden test yaptim simdi beklicem artik adet gunumun gecmesiniŞimdi çıkmaz ki zaten adet gününüzü bekleyin