A Aysimakurt Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 30 26 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysimakurt #1 Kizlar ben bugun kan testi verdim gebelik icin internetten baktim ama hemogram sonuclari cikti hcg beta sonucu ondan sonra mi aciklanir yoksa yanlis mi kayit yapilmis
Kizlar ben bugun kan testi verdim gebelik icin internetten baktim ama hemogram sonuclari cikti hcg beta sonucu ondan sonra mi aciklanir yoksa yanlis mi kayit yapilmis
Villanelle devil in disguise Kayıtlı Üye Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 2.943 Emoji Skoru 7.394 Puanlar 108 26 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysimakurt #2 Hormon testleri bazen geç çıkabiliyor veya çıksa bile doktor onayı olmadan yayınlanmıyor
A Aysimakurt Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 30 26 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysimakurt #3 cglkgn .!.: Hormon testleri bazen geç çıkabiliyor veya çıksa bile doktor onayı olmadan yayınlanmıyor Genişletmek için tıkla... Ama ayri bi sekilde aciklanir dimi ilk defa kan verdim bilmiyorum
cglkgn .!.: Hormon testleri bazen geç çıkabiliyor veya çıksa bile doktor onayı olmadan yayınlanmıyor Genişletmek için tıkla... Ama ayri bi sekilde aciklanir dimi ilk defa kan verdim bilmiyorum